Všechny zdravím a chtěl bych se zeptat, zdali jste se někdo nesetkal s chybovým hášením "LAMPR!" na displeji - svítí při tom žlutá kontrolka. K tomuto chybovému hlášení dojde vždy po ujetí tak cca. 1 - 2 km. Po vypnutí klíčkem a opětovném nastartování chyba zmizí. Za případné rady předem děkuji.
Upravil lpes dne 08.05.2008 18:51
Nothing to do with non starting but interesting point regarding the way the rear light and brake light work. Had a problem the other day with the warning light (LAMPR) on my '07 GS coming on and staying on although both brake and tail light were working. Contacted my dealer who explained that if one of the bulb filaments blew both lights would continue to function using just the one filament. Sure enough, one was broken - a new bulb solved the problem. Clever stuff.
Díky moc za odpovědi.
Když jsem to vizuálně kontroloval, tak mi vše svítí, proto mi to bylo divné,
zřejmě to mají fikaně vyřešené, že to upozorní, že se přepálilo jedno vlákno a funguje to dál.
Upravil lpes dne 08.05.2008 21:36
Zdravím, dneska se mi objevila chybová hláška LAMPR! na displeji+žlutá kontrolka výstrahy. Po obhlídnutí jsem zjistil, že nesvítí brzdové světlo. Tedy nereaguje ani na přední ani na zadní brzdu. Světlo je LEDkové. Asi je hodně nepravděpodobné, že by najednou odešly 2 spínače na zadní a přední brzdě. Že by nějak odešlo zadní světlo? Nebo má s tímto někdo zkušenost? Rok výroby 2009.
Kdyby ti odešel spínač, nepíše to lampu. Kdyby ti odešel a jednotka byla tak blbá že nepozná že to není lampa ale spínač...tak by by vlastně byla tak blbá že by ani nepoznala, že jsi mačkal spínač a nehlásila chybu. Protože by kdyby nešel spínač a ona to neporovnávala s nárustem tlaku, ale jen podle zmáčknutí spínače, tak by prostě nevěděla že někdo spínač zmáčkl.....když nejde :-))))))) to jsem sám sebe pobavil. Ne je to lampa.
Upravil Waltr dne 15.10.2016 20:25
Waltr napsal:
Kdyby ti odešel spínač, nepíše to lampu. Kdyby ti odešel a jednotka byla tak blbá že nepozná že to není lampa ale spínač...tak by by vlastně byla tak blbá že by ani nepoznala, že jsi mačkal spínač a nehlásila chybu. Protože by kdyby nešel spínač a ona to neporovnávala s nárustem tlaku, ale jen podle zmáčknutí spínače, tak by prostě nevěděla že někdo spínač zmáčkl.....když nejde :-))))))) to jsem sám sebe pobavil. Ne je to lampa.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Waltr napsal:
Četl jsem to dvakrát a musím říct fakt paráda ????????????????????????????
Vyřešeno, odpojit jsem konektor ... změřil jestli tam jde štrum pri zmáčknuté brzdě ... zarušal kontaktama nasadil zpátky a je to funkční ... takže naštěstí jenom kontakt ...