xtmotoman napsal:
Chystám se vyměnit staré svíčky, podle katalogu tady na stránkách tam patří BCP7ET a podle katalogu NGK zase BKR7EKC http://www.ngk.de...7EKC/9044/
Poradí někdo s 1100GS? Dík
Musím potvrdit, dneska náhodou jsem se dneska ptal na svíčky v bikerscrownu, kde měli letošní papírový katalog NGK a řekli mi, že tam patří BKR7EKC.
Upravil engi75 dne 12.04.2012 19:25
engi75 napsal:
jo a závit stejný, teplota stejná, jen má dvě elektrody než BCP7ET (ta má tři). Jsou dražší, ale já je vzal a uvidím.
Tak ono to pojede na oboje,taky mám papírák a je to jak říkáš,ale selským rozumem se řídím tím co je na jejich stránkách,pokud někdo udělal chybu,tak v tisku to už neopraví v elektronickém jo,taky jsem se už setkal,že mi přišel zákazník a tvrdil že BCP7ET se už nevyrábí
no ja koukal, že se davají do 1150 twinsparků i obyč a myslím, že to velka chyba nebude :-) Spíš mě napadlo (jako že jsou dražší) jestli nebudou nějak líp řešený ty elektrody, i když jsou jen dvě - mají kruhové vybrání, u BCP7ET jsou tři, ale třebas rovný (já je ještě nevytahoval) takže můžou líp pálit. Uvidím, nechám se překvapit. Na internetu je ještě podle papíráku doporučují anglický NGK. Jak říkám, uvidíme, ale myslím, že je to jedno.
Použil jsem Brisky, které doporučuje německý BMW klub, chod motoru na volnoběh se vyhladil, nemají chybu, NGK nepoužívám mám s nimi nevalné zkušennosti z aut.