Chlapáci řeším jestli zítra na Inveltu koupit Rally 3(10%) sleva,nebo jestli nahodou nebude lepčí sleva třeba v Garmiši??Netušíte??Sice tam jezdím takřka každej rok ale na toto jsem se nikdy nedíval..tom3
Jen upozornuju, ze v Inveltu maji ceny o dost vyssi nez na svym vlastnim shopu.
Me tam pani rekla, at si to jedu domu objednat pres net a pak u nich vyzvednu, ze to budu mit levnejsi.
Na prodejne maji cenu za komplet pres 30k, presne nevim.
Tak bacha na to..
Se zeptejte Parise za kolik by sehnal v UK. By to mělo vyjít levněji.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Drákula mi po dvou letech vyprala moje R3, jsou skoro jako nové, zápolím jen s jednou skvrnou. Ale zajímají mne vaše zkušenosti s impregnací. Je sice nějaká od BMW, ale určitě používáte i jiné. Dáte mi tip?
Já kupoval v Inveltu v lednu přes e shop s osobním vyzvednutím vše bylo v akci kalhoty,Bundu, kšandy, goretex rukavice 25 k.
Byl jsem s cenou i s jednáním spokojen.
Upravil fero dne 10.03.2013 19:51
Ivan napsal:
Drákula mi po dvou letech vyprala moje R3, jsou skoro jako nové, zápolím jen s jednou skvrnou. Ale zajímají mne vaše zkušenosti s impregnací. Je sice nějaká od BMW, ale určitě používáte i jiné. Dáte mi tip?
mám sice R2P, kdysi jsem se to po prvním vyprání snažil naimpregnovat nějakou nanotechnologií, ale stejně to nemělo velký význam a vzhledem k četnosti praní jsem od toho úplně upustil (myslím horní vrstvu)