My teď koupili Interphone F5 a je to vážně paráda, nemůžu srovnávat s ostatníma, protože jsem před tím nic podobnýho neměl, ale funguje to úžasně. Pokud jste jen dva tak bych šel cestou F4, který oproti F5 sice schází funkce jako je rádio nebo možnost spojení víc než dvou interphonů naráz (jde to později dořešit přes vysílačku tribe), ale zase pro F4 mluví cena. Nová F4 twin sada se teď pohybuje lehce nad 7 tisíc což je sice pořád dost peněz, ale stojí to za to.
Ahoj, ja myslim, ze F4 za 4500 bylo za kus. Ja ted zacal pouzivat F3, zatim s telefonem a se spolujezdkyni a spokojenost. Kupoval jsem pres eBay a vyslo me to za par kolem 3600.
Ahoj, ja myslim, ze F4 za 4500 bylo za kus. Ja ted zacal pouzivat F3, zatim s telefonem a se spolujezdkyni a spokojenost. Kupoval jsem pres eBay a vyslo me to za par kolem 3600.
Mě jde čiste opravdu jen o komunikaci mezi 2moto a komunikaci s GPS nic jináho nepotřebuju takže by mi asi ta F3 taky stačila.....
Aha, tak to jsem nedaval pozor, ja myslel s pritelkyni na jednej motorce... F3 je mezi jezdcem a spolujezdcem. Mezi motorkama F4. Pardon.
Slušně vypadá G3 BT Interphone, kterej umí komunikovat mezi třema motorkama a sadu pro dvě přilby jsem viděl za 3000,- Nebo o osm stovek dražší sadu R4, která umí až čtyři motorky a navíc má ovládání na řídítka...