Na ráfek ji dáš, ale pryž bude vyboulená ke středu..za mladých divokých let jsem na jedenáctpádlu jezdil předek Dunlop D207 a zadek ve 160 D208.. Ve 140km/h brousíš stupačky
Přimlouval bych se za tu 160tku
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Už jsem to vyřešil- měl jsem totiž opět problém s úředníky. Při koupi motorky (dovoz A) jsem udělal stk a teď po roce jsem chtěl koupit zadní gumu, vzal techničák a zjistil, že tam mám napsaný jiný kolo.Scháněl jsem co tam má být doopravdy a tenhle rozměr mě potvrdili dokonce i v servise BMW. Naštěstí už mám vše obtelefonované a čekám nový protokol na 150/70-17.
Remus511 napsal:
Na ráfek ji dáš, ale pryž bude vyboulená ke středu..za mladých divokých let jsem na jedenáctpádlu jezdil předek Dunlop D207 a zadek ve 160 D208.. Ve 140km/h brousíš stupačky
No já mám u dakara s 21" předním kolem napsáno 19" na technický už to dvakrát prolezlo tak snad to za dva roky vyjde znova při dovozu asi úřednice udělala chybu a pak už to nikdo neřešil a já si toho při koupi taky nevšiml.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
To já jsem to nenechal, zavolal na STK, kde mě to dělali a s omluvou posílají protokol s rozměrama, který tam mám. Jen jsem jim musel říct co tam mají napsat, proto ted dotaz.