Včera mi vypadla dvojka, po seskočení z obrubníku, do neutrálu, vypadal jsem jako blbec, co neumí řadit - stává se to někomu?
Občas se mi stane, že mi tam nezapadne dvojka (z jedničky), motor se vytočí jak kráva, asi tu řadičku moc lechtám... nebo v tom nejsem sám?
Tak to já jsem jel brod na jedna, výjezd byl do prudšího kopce a jak to tak skákalo po šutrech v té vodě tak jsem škrtnul nohou o řadičku a hned tam byl neutrál. Samozřejmě v půlce toho prudkého výjezdu....sem se smíchy skoro neudržel...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Taky se mi to nedávno stalo a ani jsem neskákal z obrubníku. Motor v záběru a najednou prd - dvojka vypadla. Z pohledu okolostojících to vypadá blbě , ale to je mi celkem jedno. Spíš mě zajímá jak je to možný. Asi to taky lechtám.
Tak tak i varadeero mi to dělalo, s tím, že u hondice při řazení z 0 na 1 a 1 na 2 to byla vždycky rána jak z kovadliny V tom je BáWo lepčí.....za 1/2 roku mi to nevypadlo ani 1 spíš bych řek že si myslím že tam ta 2ka je a vono prd velebnosti. Takže to tam víc rvu, však vono se tomu hovno stane
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis