Koupil jsem si tady na fóru originální tankbag z druhý ruky, krásnej, všechno jako nový, ale narazil jsem na malý problém a to s uchycením k nádrži ve spodní části.
Mám tam tenhle úchyt
Nejspíš se má přilepit dozadu na nádrž, ikdyž ho něčím přilepím, úchyt nebude tak daleko na to, aby tam tankbag pevně seděl, je to způsobený jiným sedlem který má ADV (zkoušel jsem to na GS s dvoudílným sedlem a tam to sedí v dobře)
Na netu jsem našel ještě jeden typ uchycení a to tenhle
Nechá se objednat jako náhradní díl za 36 USD což mi nepříde zrovna málo, bude mi to potom na tankbag a k ADV sedlu pasovat jak má když už si to koupím? Nebo máte nějaký typy na upevnění? Určitě to už někdo řešil
Ps.: kdyby třeba někomu po krádeži tankbagu doma zbyl ten úchyt s packama beru ho
Já to mám přesně jako na spodním obrázku.Zacvaknuté ze spodku na nádrže a trší stabilně spodní část zipu na kůži. Být tebou, vyrobím si to svépomocí podle tohoto obrázku.Packy koupíš nebo prihneš z něčeho jineho,zip není problém a kousek kůže taky ne.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Saturnin napsal:
Už jsem si to objednal u Ježka za necelou pětistovku, když nebude pasovat dám to čalouníkovi, aby mi to upravil, ale snad to nebude potřeba.