Ahoj kluci, mam dotaz ohledně sedačky na GSu. Bolí zadek z te sedačky jenom mě nebo všem? :-D Protože to přeci neni normální že z takového "křesla" které na GS ju, konkurence nemuže konkurovat, mne muže něco bolet. Tak nevím zdali je chyba v me zadnici, nebo i někde jinde. Když je motorka trošku naložená tak je to lepší ale i ták... Díky za poskytnutí vašich názorů.
tak pokud se to mění v závislosti na naložení, tak bych si pohrál trochu s podvozkem... alespoň předpětím pružiny... Jinak já mám na GSu (je tedy fakt že na GS 1150) 10 let staré sedlo, a asi před zimu si ho dám přešít aby bylo o něco pohodlnější
300 km mám hranici bolení. do tý doby si stoupám jen tak preventivně, pak už musim táta co má dakara cca 45000 km (o 5000 mín než já) tak je jeho sedačka o dost prosezenější než moje a motor víc vrní, tak stoupá dřív.
Koukám ta hranice 300 km je snad všude stejná :-D, ale je to jak kdy, podle koncentrace atd... Jet 150 km v kuse je někdy ok a někdy mi stačí 30... no takhle s tím naložením... jakmile motorka trochu sedne tak je ten posed snesitelnější... možná je to tím že jsem měl cirka před 2 rokama menší bouračku, a od te doby ta zadnice prostě bolí. Ono se to osedí.