Před pár lety sem na Intermotu v Mnichově viděl takovej jednoduchej tempomat na 1150gs (tenkrát mě ani v duchu nenapadlo, že ho jednou budu vlastnit : ) Spočíval v takový matici na okraji plynový rukojetě a když se jemně přitáhla, tak držela
Při dlouhý jízdě po dálnici mi docela začíná bolet palec, tak bych něco takovýho potřeboval, abych pravým zápěstím občas odpočnul
nevíte o něčem?
hlavně, že je pivo ftlamě
Wunderlich. Našel jsem doma nějaký katalog v pdf. Říkají tomu Cruise Control.
Nebo maji pak takový kus plastu, co se omotá kolem heftu a táhneš plyn částečně plochou dlaně. Já si to koupil. Chvíli jsem si na to zvykal, ale už mi to přijde docela prima. Jmenuje se to Trottle Rocker. Akurat to vyhřívání heftů s tím není úplně optimální.
u Bychla na výstavě m otocykl 2008 jsem viděl závažíčko s touto matkou,čili tempomat
akorát netuším po kterých dálnicích jezdíš,tady unás se musí furt něco za jízdy řešit,ubrání,přidání,tedy zbytečnost
Cau, ja to vyresil tim throttlerockerem, sice to hur vyhriva malicek, ale jinak je to v pohode. Nekteri mi rikali, ze je to na rozbiti huby u dvouvalu, ale rekl bych ze to neni pravda a bez problemu se da na to zvyknout. Ani v terenu to neni treba davat dolu, jen pri jizde v alpskych zatackach smerem dolu je to potreba pootocit - otazka 5sekund. Cena 250kč v Hein Gericke a p.Zlabek to ma tusim taky.
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
já mám tu verzi s kroužkem na závažíčku.. funguje to, ale jak motor vibruje, tak se to po chvilce uvolní, ale není potřeba držet plyn tak silně
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black