Dík, to vím, i cena tomu odpovídá. Přehodit to při cestě za hranice není zase tolik času.
Ne každej laďák co nemá homologaci ale brutálně řve. Tak zjišťuju praktický zkušenosti s tímhle konkrétním výfukem. Nevěřím že to nikdo nemá . Ceny některejch s tlumivkou a kartičkou jsou zu hoch , ja ?
Ja ho mel na 1150 GS, pokud Te to zajima. Lidi, co maj 1200 obvykle mene resi penize a tim padem kupuji homologovane veci. Nemyslim to nijak spatne, jen muj dojem, proc nikdo nereaguje.
Na homologaci seru,jen ať pěkně burácí
p.s. A už mě fakt unavuje číst,jak tady všichni řešíte homologaci.Není to myšleno na zakladatele tohoto vlákna.
Upravil Kubrt dne 15.06.2012 16:55
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Já ho mám na 1150 a jsem moc spokojenej.Kupoval jsem ho z druhý ruky a nelituju.Mám ho i s Y svodem od této značky.
Na homologaci seru,jen ať pěkně burácí
p.s. A už mě fakt unavuje číst,jak tady všichni řešíte homologaci.Není to myšleno na zakladatele tohoto vlákna.
Ale na mě já vím já vím....
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ja bych rekl, ze je uplne fer tazatele upozornit, ze ta vec je nehomologovana. Ne kazdemu to je jedno, jsou lidi, kteri jezdi na zapad nebo proste chteji mit legalni motorku. Neni to tak, ze bych se vuci nekomu vymezoval nebo nekoho poucoval.
Krome toho: vyfuk Sharon jsem mel a sundal jsem ho, jednak kvuli hluku, ktery byl pro me nesnesitelny i s tlumitkem a jednak kvuli homologaci. I proto, ze jsem byl svedkem, jak policajti v Nemecku na jednom miste staveli VSECHNY motorky, co jely, kontrolovali homolgace a bez pardonu davali pokuty v radu stovek EUR.
Jinak proti Sharon jako znacce i panu Kopankovi (pokud si dobre vzpominam) ani slovo, dilenske zpracovani za 1, stejne tak pristup, zvuk tak do 30 minut super, pak uz mi to lezlo na nervy.
Upravil alesvagner dne 15.06.2012 17:21
Ja bych rekl, ze je uplne fer tazatele upozornit, ze ta vec je nehomologovana. Ne kazdemu to je jedno, jsou lidi, kteri jezdi na zapad nebo proste chteji mit legalni motorku.
V pohodě , o nehomologaci jsem věděl, generuje to i cena. Spíš jsem chtěl vědět jak moc to řve či neřve. O tlumivce jsem v nabídce firmy nikde nic nečetl , proto to sonduju.Tak často za čáru nejezdím a přehodit to nebude tolik práce a času .
Samosebou děkuju za všechny příspěvky.
sved63 napsal:
V pohodě , o nehomologaci jsem věděl, generuje to i cena. Spíš jsem chtěl vědět jak moc to řve či neřve. O tlumivce jsem v nabídce firmy nikde nic nečetl , proto to sonduju.Tak často za čáru nejezdím a přehodit to nebude tolik práce a času .
Samosebou děkuju za všechny příspěvky.
Na me to bylo moc. Doobjednaval jsem proto tlumitko, prvni melo divnej zvuk, pan ze Sharonu bez reci a gratis poslal jine. To bylo vyrazne lepsi, ale stejne jsem nemohl jezdit bez spuntu i na kratsi vyjizdky, natoz nekam dal.
Na druhou stranu je fakt, ze ten zvuk byl krasnej a spouste lidi tady pripada ta hladina hluku ok. Nezbyva nez videt, slyset.
Upravil Mr GS dne 15.06.2012 20:19
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Třeba já,narozdíl od Aleše svuj zvuk moc nevnímám,respektive mě nijak neotravuje.Kdysi jsem měl laďáky na Bigovi a to byl teprve šrumec.
to sved63 : odkud jsi? Zajel bych Ti někdy zavrčet do ucha
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.