Nazdar chalani,včera po umytí motorky som ju natočil,všetko šlapalo ako má,zhruba po troch minutách som pridal na 2000 otáčok a zrazu drb začala klepat ako divá svina.Zlakol som sa tak som ju hned zhasol a znovu naštartoval a nič sa nezmenilo klepala dalej. Nechal som ju zohriat na pracovnú teplotu ale žiadna zmena nenastala.Oleja bolo dost,olejove čerpadlo OK,tak nechapem čo sa tam mohlo stat. Ak niekto niečo take zažil alebo vie čo tomu môže bit budem rád za všetky odpovede. Dakujem
Diagnostika, nebo na ni připoj náhradní svíci, nebo ji odpoj a přípoj nhradní zap. cívku možností je mnoho. Pokud tě zazarazila zmínka o samotné zap. cívce, bude lepší poprosit nějakého zkušeného kamaráda o pomoc.
Spodní to nebude odcházejí hlavní.. Ja bych to nastartoval a zkusil odpojovat cívky nejdřív hlavní pak pomocné (vespod) pokud se chod nezmění je to ona pokud začne kuckat nebo zdechne je v pohodě..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak chlapi vsetky cievky odskúšané dokonca aj tie spodné a všetky su OK na všetkých hadzalo iskru. čo teraz, máte neaké dalšie typy čo by s tým mohlo bit???
Koukni na lanovody, zkalikruj si je. Já to dělám po odpojení baterky, ale někdo psal že to jde jen tak.
Opoj baterku, přijdu po 10min a zapojím.
Zapnu klíček
Vezmu pomalu za plyn a otočím ho plynule na doraz,a dolů tohle dvakrát
Vypnu klíček.
Tohle taky může být jen rozhození synchra, taky to tarokuje, ale na to potřebuješ budíky.
Tyjo to sliším prvně že by se na 12 kalibroval plyn, a aby bylo vypadlé lano to by byla velká náhoda u našich 12 už to nejde tak lehce aby vyskočilo lanko. Ale zkusit to mužeš podle návodu Waltra.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kamosovy sa stalo nieco podobne zacalo sa to prejavovat ked bola moto na bocnom stojane a potom coraz castejsie ,mal v haji napinak na rozvod retaz na pravom valci ,vymena a slape ako ma .Ked to objednaval v BMW tak mu povedali ze je to casta zavada na modeloch okolo roku 2008
Páni stal s zázrak,prestalo to klepat samo od seba Naštartoval som klepala stále a pomalidky to prestávalo aš to utíchlo celkom. Typujem že to bol hydraulický šponovák rozvodovej retaze,možno zaseknutý alebo niečo podobné. Ale je to opravene