Jezdím v kožené kombinéze od PSI Hubika ale přemejšlím vo něčem pohodlnějším, jen mám tak trošku problém, měřím 197 cm a nemůžu tak nějak nic sehnat. Nevíte kde by něco měli???
Ne BMW hadry.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Taky jezdim v kuzi, pocit bezpeci je nedocenitelnej.
Nicmene planuju prikoupit i textil - do zimy a tak.
Urcite to bude PSi, je to snad jedina firma, ktera ma opravdu velky a pevny plastovy chranice i v textilu.
Obcas me laka nejaka nabidka jetyho obleceni, bohuzel to vetsinou zkolabuje na tom, ze nemam cas si to zajet vyzkouset :-(
kalhoty uvex transw world - cordura + sympatex + outlast = naprostá spokojenost koupil jsem to v Sušici na náměstí, kde má obchod pohodovej chlapík. Bunda taky uvex, stará dobrá Team.
Celkom pekne handry ma POLO - je to seria PHARAO a pri mojej postave 188/95 mam v XL este rezervu, verim ze v XXL by to slo i na postavu typu Baltazar :-)
[img][/img]
marek321 přiložený následující obrázek:
Kdyz jsme u toho, nemate nekdo zkusenosti s Lookwellem? Pouzivaj chranice Knox a to ve me vzbuzuje duveru ohledne bezpecnosti..
Dost se mi libi
kalhoty Atlantis + bunda V6
nebo
kalhoty i bunda Endeavour
Ta bunda V6 vypada fakt suprove, prodejce v MMB slibuje 100%tni nepromokavost, kalhoty Atlantis maj vyndavaci termovlozku a vyndavaci nepromokavou vlozku.
Zkusenosti by nebyly? S prodysnosti, nepromokavosti atd..
Nepremokavost/Goretex je vzdy diskutabilna vec - do prveho cistenia je to vzdy super, potom sa to vyperie v beznom pracom prasku a avivazi a je po nepremokavosti a "prodysnosti". Takze, bacha na to, vo com periete handry. Inak si myslim, ze je treba vyberat podla srdca a rozumu v pomere 50/50 a bude to o.k., na znacke (Polo, Uvex, Louis, Dainese....) vo vyssej strednej triede zalezi uz menej. Potom ked tak uz len luxus (Rukka, STR, BMW, Halvarssons)....a bacha na to, v com to operiete :-)
Ahoj,ja sice nemam zkusenost,ale kamarad ma komplet endeavour asi 2 roky,kdyz to koupil novy tak jsem to studoval jinak je spokojenej,hadry vypadaj normalne,ale co je podle me dulezity,ze maj vyndavaci jak teplou vlozku,tak membranu,v lete je to pry dost znat,pristi hadry koupim taky s vyndavaci membranou jinak nepromokavost a tak nevim,v desti ale moc nejezdime
K tem chranicum:z toho bych zase nedelal zadnou vedu,ja si koupil knox taky,komplet stal asi 700(ve vanocni sleve) a dal je do jinejch hadru,kde jsem mel chranice jen penove.Stejny dava do hadru vic firem,treba Bering,Revit ale jen nektere modely,jsou to stejne jen o trochu lepsi standartni chranice,existujou tvrdsi,lepsi,drazsi
Ahoj,mam s partnerkou Lookwell Endeavour bundu i kalhoty a super.Na zimu i na léto odjímatelný vložky,bunda má na léto spostu větráků,kalhoty taky.
V pase a na rukávech jsou stahováky na patenty,po odepnutí vložek to na Tobě neplandá.
Vložky jsou v předu na zipy,zbytek na patenty.
Měl jsem různý hadry na sobě,ale v létě kdy se jezdí nejvíc neměly pořádný odvětrávací otvory a pokud je tam nemáš,tak se v tom uvaříš.
Plastový chrániče jsou zasunutý v takovejch kapsách pod sucháčem.Kdyš potřebuješ hadry vyprat v pračce,snadno je vyhodíš.
Jinak je to ušitý z fajnovýho materiálu,je to celkově docela lehký.
Cenově nejsou zrovna z nejlevnější,ale vše Ti vynahradí konfortem.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
SEK: to jsou super informace, asi vybrano :-)
Resp. mam zuzenej vyber jen na dvoje hadry. Lookwell a Pharao. To uz budu muset omrknout live a uvidime. Pharao na sraziku urcite k videni bude..
Upravil Alda dne 23.06.2008 07:54
100% nepromokavost je u oblečení pro mne vždycky strašák, pokud by nemělo dostatečný počet odvětrávacích otvorů, nešel bych do toho...raději promoknout než se uvařit...
preferuji vrtvení oblečení dle daných potřeb...a nepromokavost řeší nepromok kombinéza...