tak se vam sverim co jse mi vcera stalo. jdu do garaze umejt moto a zjistil jsem ze mam povolenej kulak na paraleveru, tak nemel jsem u sebe naradi tak opodal otevrena garaz a pred ni ducati diavel a vni dva borci a vercajku hafo, prijedu tam slezu a ptam se jestli mi pucej 20tku klic a imbus, a frajer ze neni zadna pujcovna, tak rikam ze to nemuze prece bujt kakovej problem, a on ze to problem je tak sem ho proklel aspon az do patyho kolena fakt toto se stane jen v cechach
kazdej takovej neni, ale c***ku je tu stale mnoho :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já nevím, prasklo mi spojkové lanko, zastavil jsem u cesty, začal opravovat. Pojelo kolem asi 5 motorkářů, všechno na sportovních motorkách a ani jeden nezastavil a nezeptal se jestli něco nepotřebuji. Bohužel hodně lidí má moto jen na machrování. Je to smutné.
Já jel autem z čech a videl borce stát u kraje se stromkem, otočil jsem se dojel k němu, zeptal se jestli něco nepotřebuje. Mě to příjde normální. Snad to zůstane alespoň mezi enduráky
Splněný sen moje 1100GS
stretol som sa tiež z podobnou neochotou, zaparkoval som motorku pred jedným obchodom z naradím kde je súkromne parkovisko ale miesta dobludu, zhodou okolnosti tam bol zrejme majiteľ obchodu a ten sa opýtal že kam že? Ja že si len idem vybaviť veci tu zaroh a strašne sa ponáhlam. A on nato že toto je súkromne parkovisko nech idem ihneď preč. V tom momente som sa nekutočne rozčúlil a začal nahlas nadávať na celú ulicu toho chlapíka som až v duchu preklínal Ale som si istý keby že niesom v časovej tiesni tak to riešim z kludnou hlavou.
A k Basto-vemu príspevku toto čo sa ty stalo ma strašne zaráža , veď motorkári sú predsa jedna veľká komunita, vzájomna pomoc by mala byť úplnou samozrejmosťou.
BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
Vjetrnik napsal:
Záleží na úhlu pohledu...on neměl povinnost Ti něco půjčovat...
To je jak kdyby jsi zastavil někoho na svahu, ať Ti půjčí lyže...
kdyby tam stalo gs tak podle reakce bych to typoval i na tebe je to faktk ze nemusel ale on neco nnekdy bude zajiste taky potrebovat,kdyz mu tamstal ital a vevnitr naka spatna stavba harika, tak mu preju jen to nejhorsi jinak s tema lizema to je dost zhulena uvaha vzdycky kdyz jsem za hranicema ahodou neco potreboval nikdo neodmitnul pomoc at to byl traktorysta, ciklista , motorkar,ci chodec ale todle byl fakt ko...t
ale klid, von jim taky každej na*ere, když budou potřebovat pomoc
mě se stalo na offroad maratonu, že kámošovi prasklo oko držící zadní tlumič na kostře, tak jsme šli servisním "městečkem" a hledali jsme někoho se svářečkou, našel jsem jeden team, co nejel ani na quadech, jako my, ale 4x4 auta a měli svářečku, tak jsem je slušně poprosil, jestli by bodli očko na kostru, jinak kámoš nejede finále a do očí mi ty zm*di ani neřekli, ať táhnu, jen furt dokola lhali, že svářečku nemají, deme*ti, ani koule na to mluvit pravdu neměli, kolegové závodníci!!!
takovejm nas*at a rozmazat, udělal jsem jim takovou ostudu za "nedakarské a nesportovní" chování, až jsem z toho přestal quady jezdit, ****i
dal bych jim i pětikilo, to nebylo o zneužití, o konkurenci, jen o slušnosti, možná to moc prožívám, ale považuju za svinstvo moci pomoc a neudělat tak, brrr, takovýhle šmejdi Vás klidně nechají vykrvácet v příkopu, místo aby Vám pomohli, páč by se museli třeba vohnout Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
A k Basto-vemu príspevku toto čo sa ty stalo ma strašne zaráža , veď motorkári sú predsa jedna veľká komunita, vzájomna pomoc by mala byť úplnou samozrejmosťou.[/quote]
Vjetrnik napsal:
Nemáš pravdu toto sa nedá porovnávať z lyžovaním, TU ide predsa o súdržnosť, spolupatričnosť ....
To mi chceš povedať že na svahu sa z každým lyžiarom zdravíš?? BMW F650 Funduro, YAMAHA WR 250F, SUZUKI Samurai 1.3, BMW 650 GS Dakar predaná, KMX 125 predaná.
Vjetrnik napsal:
to je fakt, jen Ti Větráčku nepřeju, abys potkal takhle smýšlejícího jedince, až budeš v prů*eru
Venco, já už takhle nářadí párkrát půjčoval a co se mi vrátilo šlo většinou rovnou do popelnice....takže když někdo potřebuje něco rozebrat, dotáhnout, atd. tak to raději dělám sám...víš?
Takže reakcí dotyčného se fakt nedivím....ono také záleží, jak si Basto o pomoc řekl..."Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to je fakt, jen Ti Větráčku nepřeju, abys potkal takhle smýšlejícího jedince, až budeš v prů*eru
Venco, já už takhle nářadí párkrát půjčoval a co se mi vrátilo šlo většinou rovnou do popelnice....takže když někdo potřebuje něco rozebrat, dotáhnout, atd. tak to raději dělám sám...víš?
Takže reakcí dotyčného se fakt nedivím....ono také záleží, jak si Basto o pomoc řekl...
souhlasím, že nejde bagatelizovat a záleží na konkrétním případu, taky nepůjčím motorku tomu, kdo si o ní řekne
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Rudy11 napsal:
To mi chceš povedať že na svahu sa z každým lyžiarom zdravíš??
...třeba na běžkách ve stopě je zcela běžné, že se dva míjející zdraví...a většinou více, než na motorkách, neboť spousta lidí má motorku jen jako přibližovadlo...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Takže reakcí dotyčného se fakt nedivím....ono také záleží, jak si Basto o pomoc řekl...
souhlasím, že nejde bagatelizovat a záleží na konkrétním případu, taky nepůjčím motorku tomu, kdo si o ní řekne
třeba by to dopadlo takto Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.