Jezdím na 650 GS. Koupil jsem si ji se šesti sty najetých kilců z 2B v Trutnově loni na jaře. Koupil jsem si ji proto, abych se znovu naučil to, co jsem zapoměl na dvou kolech Myslím si, že jsem si začal věřit natolik, že můžu přesedlat na 1200 GS. Poradíte mi někdo, kde koupit novou za přijatelné peníze, a se zárukou? Před nějakou dobou jsem byl v kontaktu s jednou mimopražskou firmou. Tam mi nabídli novou motorku v mnou požadované barvě a výbavě za cenu nižší, než byla cena vypočítaná na konfigurátoru u společnosti AuTec Group, a to o cca třicet tisíc ...
Upravil radosek dne 26.05.2008 07:50
V prvni rade bych zkusil Boba. Urcite v pohode priveze z D novou a za lepsi cenu nez stoji tady, priveze ti ji pred barak a vyridi vsechno papirovani.
Anebo si zajed do D sam. Aspon teda v BMW je tam levnejsi vsechno.
Zaruka je evropska, koupis kdekoliv, servisujes kdekoliv, uplatnujes zaruku kdekoliv.
Upravil Alda dne 26.05.2008 07:54
Já koupil v Moto čadek ve Strakonicích a jsem spokojenej, vyšla mě cca o 20-30 tis míň než v autecu a hlavně byla za měsíc a půl. Bob mi novou přivýzt nechtěl ..... umí údajně jen jetý, ale má pěkný
Tom_P napsal:
Já koupil v Moto čadek ve Strakonicích a jsem spokojenej, vyšla mě cca o 20-30 tis míň než v autecu a hlavně byla za měsíc a půl. Bob mi novou přivýzt nechtěl ..... umí údajně jen jetý, ale má pěkný
Aha, to jsem nevedel ze novy nevozi.
Ja koupil jetou, mela najeto 7600 a opravdu by ji nikdo od novy nerozeznal.
Nicmene rozumim tomu, jestli chce nekdo novou, chce usetrit a chce fajn jednani ze strany prodejce, fakt bych doporucil zajet si treba do Drazdan.
Týýýjóóó, to je fofr... Než jsem si stačil přečíst příspěvek o tom jak dlouho trvá odpověď na dotaz od nenca (čtyři hodiny) mám tu nával rad. Díky. Udělám ještě průzkum trhu a budu snad moudřejší. Od AuTec asi upustím. Reakce na jejich "péči" o zákazníky jsou v naprosté většině případů silně negativní...
Do toho D nezajedu, protože moje jazyková vybavenost je na úrovni "jíst, pít, spát prosím". Obrátím se na nějakou tuzemskou firmu a nechám si od nich vše zařídit...
Ahoj nedávno jsem řešil podobnej problém. Nelenil jsem na na doporučení kamaráda jsem vzal vozejk a jel k Maierovi. Odvezl jsem si nádhernej kousek. S překladem mi sice kamarád pomáhal, ale dá se v poho domluvit anglicky.
To Tom_Páváš tady špatné informace samo,že funglovky vozím také,ale většinou málo jeté do roku kde cena jde nejvíc dolů pokud si pamatuji byl jsi velmi nerozhodný a nakonec si se rozhodl pro novou,že si ji dovezeš sám z Dráždan.Takže to jenom na upřesněnou.JInak ti přeju mnoho štastných km a přijed se někdy ukázat Bob