Od DDT mi přišlo přešité sedlo před třemi týdny. Najel jsem na něm cca 1.500 Km. Je to znát, že je pohodlnější. Vyšlo na 4.700,- i s dobírkou. Jestli mi to vyjde, tak sem dám večer fotku...
ja si nechal udelat na stare masine ne presity ale jen vymenu tkaniny a vlozky bez jakyhkoliv uprav a cena vic jak luxusni potah 2500,- a 1000,- za vypln
Já to mám takto. Potahoval to maník v Itálii co dělá sedla na dakar. Chtěl jsem "dejchací", neklouzací sedlo... Jo a v létě se nerozpálí a v zimě tolik nestudí. Jen je potřeba to před deštěm přikrýt a nebo ošetřit... Boky jsou umělina a samotné sedlo je broušená hovězí kůže... Bohužel už si cenu nepamatuju, ale udělal jsem si tím radost! Mám to už 4 roky a jsem max, spokojen. Pro radost to mám už i na XR-ce :-)
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[98.19Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Já můžu doporučit taky DDT.Měl jsem od nich na minulé 12ce sedla i s vyhříváním CSH-1 a nechám si je udělat i na stávající motorku.Je sice pravda,že to mám do Mohelna kousek,ale to není ten hlavní důvod.Mockrát se tu řešilo přešívání sedel a většina lidí je s jejich prací spokojena.Já jsem taky jedním z nich.
swat napsal:
Netlačí tě ty švy co máš přímo na koulach ?
Vůbec o nich nevím. Necejtil jsem je ani v kraťasích.
Jinak to sedlo trochu klouže. Ze začátku jsem z toho byl zděšenej, ale je to v pohodě. Rozhodně na tom nějak nepopojíždíš....
Tak a jsi odhalen!!! Co to kolo KTM ? Ihned vyhodit na smetak
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kolik te stalo to sedlo presit u DDT me se zda ze ty ceny mrskaj nejak divne mam 3 lidi a kazdej jina cena podotykam stejna motorka stejna latka zadyn ptakoviny navic aji stejna vystelka
schrek napsal:
kolik te stalo to sedlo presit u DDT me se zda ze ty ceny mrskaj nejak divne mam 3 lidi a kazdej jina cena podotykam stejna motorka stejna latka zadyn ptakoviny navic aji stejna vystelka
Jak píšu nahoře, 4.700 i s dobírkou. Jak se jmenujou ty výplně přesně nevím, ale u řidiče mám nějakou lepší - dražší než pro spolujezdce. Ten hrb mezi jsem chtěl menší. Jinak tam nic extra není....
schrek napsal:
Jak píšu nahoře, 4.700 i s dobírkou. Jak se jmenujou ty výplně přesně nevím, ale u řidiče mám nějakou lepší - dražší než pro spolujezdce. Ten hrb mezi jsem chtěl menší. Jinak tam nic extra není....
schrek napsal:
jo sem si nevsimnul te ceny , oki, jinak asi stejne to ma kamos a dal prave o cca 1000 min a me ted pani psala, ze za vypln chcou 1000,-. za tu lepsi na obe sedla a vymena potahu bez hodne siti 2000,-