Zdar všichni! Mám problém s vypadáváním reflektoru z uložení, který je celý z plastu - viz šipka na obrázku. Je to proto, že v tom jsou popraskané objímky a ty bílý cecíky reflektoru nemají v čem držet. Nemáte to někdo doma pod postelí? Rok 04, čtyřdíra.
wirgil přiložený následující obrázek:
Jinak jak pise lako ja sem to udelal tak ze jsem tam dal te bilej plastovej kloboucek a tu dutinu naplnil tym tavnym lepidlem. A bylo po problemu. Hlavne bacha at to nenatece do kloboucku
Co to nechat zavařit plastem mě to někdo dělal je to piplačka,ale u mého BMW to zatím drží.Mám tam preventyvně ty eletrikářské pásky prošlo to i přes STK nic mi na to neřekl
Zlomený plast opravíš za pomocí sekundového lepidla a jedlé sody. Nejprve vyčištěný ulomený spoj slep sekundovým lepidlem a pak spoj zesilíš postupným přidáváním lepidla a zasypávaním sodou. Vytvoříš tak nad lepeným spojem prakticky nový plast a zesílíš ho. Zátěž po 24hodinách. Obvzláště namáhané spoje ještě přelepím tekutým kovem.
rop napsal:
Zlomený plast opravíš za pomocí sekundového lepidla a jedlé sody. Nejprve vyčištěný ulomený spoj slep sekundovým lepidlem a pak spoj zesilíš postupným přidáváním lepidla a zasypávaním sodou. Vytvoříš tak nad lepeným spojem prakticky nový plast a zesílíš ho. Zátěž po 24hodinách. Obvzláště namáhané spoje ještě přelepím tekutým kovem.
rop napsal: