No asi bychkoupil origo novou celou hadici nebo levněji nechat si hadici udělat ale v tomhle případě bych koupil origo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Vyteklá kapalina z mezikusu zadního vedení brzdové kapaliny
Přidané 09.09.2012 22:10
Prosimte pokub nemas ABS tak ta kovova trubka neni zase tak zamotana. Jestli jsi stim nejsi jist ozvi se zitra domluvime se co stim..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Vyteklá kapalina z mezikusu zadního vedení brzdové kapaliny
Přidané 10.09.2012 13:08
Stejný problém jsem teď řešil. Ta gumová hadice se vevnitř rosypala a ucpala se ( a zrovna v půlce týdeního výletu ve Vysokých Tatrách ve 2 naloženej, zbytek Slovenska a Rakouska jsem dojel na předek ).
Od Ježka jsem objednal novou hadici - ještě jednou díky - a musíš odmontovat levou stupačku, aby sis udělal trochu místa. Ten mezikus si podržíš klíčem tuším 15kou, hadici vymontuješ, trubičku pořádně protlačíš brzdovkou až teče čistá, namontuješ novou hadici, odvzdušníš, také při tom pěkně vypucuješ a mázneš brzdič a já vyměnil i destičky, vrátíš kolo a stupačku a je hotovo. Pozor při montování stupačky zpět, ať si - jak já - nepřevrátíš mašinu na pravo. Spadla a zlomily se obě ty zlamovací šroubení na zrcátka - takže znova objednávka u Jěžka - a už je jako nová
BMW F 650 GS Dakar mě prostě baví