na me nynejsi masine jsem za 10 mesicu na 33.000, pokud l[ogicky ano] prekrocim 35.000 behem prvniho roku, bude to muj rekord
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
vzdycky kdyz ctu podobne prispevky tak si rikam, ze snad musite jezdit na kseft ci co.
Za minule sezony jsem mel prumer 3-4 tis km za rok, pravda s porizenim GSa uz to trochu povyskocilo ale i tak... najet 30 tis na motorce za rok, to neni normalni
Na 1100gs 78000.Letos uz7500km.Pri 75000 mi v Tirane odesel starter.Zatim prvni zavada.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já jsem už letos najel 1500 což už je výrazně lepčejčí než loni 1260 km. Ale chci aspoň 5000 tak uvidíme na konci roku.
Chodíte vy vůbec do práce????? Nechodíte že JEZDÍTE
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
T-Diesel napsal:
vzdycky kdyz ctu podobne prispevky tak si rikam, ze snad musite jezdit na kseft ci co.
Za minule sezony jsem mel prumer 3-4 tis km za rok, pravda s porizenim GSa uz to trochu povyskocilo ale i tak... najet 30 tis na motorce za rok, to neni normalni
nezapomen ze tady se jezdi cely rok a pouzivam motorku jako hlavni dopravni prostredek
staci zbych ti rekl, ze pred dvema tydny jsem chtel vyjet dzipem .... a byla prazdna baterka...
No a navic jsem udelal dve cesty, jdenu 7.000 jak byla nova noa ted asi 11.000, no tak to naskocilo, nooooo....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
T-Diesel napsal:
...buď v klidu,mám na ročníku 02 najeto celkových 13800 km.Dostanu se na ní jednou za tejden (jezdím pouze o víkendu,v hektickým pracovním tejdnu na to není ani pomyšlení) tak na čtyři hoďky a když k tomu přičtu dva,tři větší výlety v sezoně tak mi to dá do roka nějakejch 6OOO km....je to většinou o tom rozdělení volnýho času.Ale na druhou stranu nemít jí v garáži bych nepřekousnul.
T-Diesel napsal:
Najet tolik kilometrů není těžké.Dost často najedu za víkend 500-1000 +km.Samozřejmě to není pokaždé,ale uprostřed sezóny klidně několik víkendů v řadě.Mimo to si občas na motorce vozím pozadí do práce a k tomu ještě musím připočíst takové ty "terapeutické" výlety po práci,když už toho pracovního stressu je moc a je potřeba pročistit hlavu (k tomu je motorka jak dělaná).Do toho nějaká motodovolená (nebo dvě) a když se to v závěru roku nakonec sečte je z toho 20-25tis.km jen to hvízdne.
Moje GS ma na tachometru 18.700km. Letos jsem najel 11.100km
A dneska prvni zavada - praskla mi zarovka v prednim svetle.
Chtel bych videt toho dementa, kterej ten system vymyslel. Mit detsky rucicky, asi by to slo v pohode, ale moje normalni ruce se tam proste nevejdou.
na 11 mám 99tis km, letos je to slabé(stavba)- ale pokud vypadnu na týden na dovču,tak těch 4-5tis km dám ;-) letos jsem vyjel z garáže jen 2x a mám přes litr najeto
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Alda napsal:
Moje GS ma na tachometru 18.700km. Letos jsem najel 11.100km
A dneska prvni zavada - praskla mi zarovka v prednim svetle.
Chtel bych videt toho dementa, kterej ten system vymyslel. Mit detsky rucicky, asi by to slo v pohode, ale moje normalni ruce se tam proste nevejdou.
Tak přijeď já mám dětský ruce. Žárovku vyměníme. Já mám i přirození jako miminko..............52cm a 3,20kg.
Jinak celkově mám najeto 57.000km +-nějaký drobný z toho letos jen asi 5.000km. Nějak neni moc čas...
něco přes 45tis a letos 11tis. Z toho 10tis jeden vejlet :-)
No ale uvidim co letos dal, ted jsem pracovne v IT a jen tak se odtud pred podzimem nevyhrabu... No mozna vemu motorku semka :-)
T-Diesel napsal:
...buď v klidu,mám na ročníku 02 najeto celkových 13800 km.Dostanu se na ní jednou za tejden (jezdím pouze o víkendu,v hektickým pracovním tejdnu na to není ani pomyšlení) tak na čtyři hoďky a když k tomu přičtu dva,tři větší výlety v sezoně tak mi to dá do roka nějakejch 6OOO km....je to většinou o tom rozdělení volnýho času.Ale na druhou stranu nemít jí v garáži bych nepřekousnul.
topole koukám že se ti vetratila fotečka tvého mazlíka z avataru.kdepak asi je?že be v motoinzerci???