Zdar všem , hledám šikulu někde od nás ze severu Čech - Děčínsko , Liberecko , Česko Lipsko nebo někde poblíž , co opravuje Bramboráky , čeká mě oprava gufer a ložisek kolem kardanu - manžeta a hruška trochu pravidelně od oleje (tisíc km aje to zapatlaný jak od vazelíny) , občas po zastavení pěkně smrdí spálenou gumou , vůle na zadním kole zatím není ... Do autorizovanýho servisu se mi dvakrát nechce , hlavně za to chtějí ranec... Neznáte někoho takovýho , koho mi můžete doporučit , že s tím má zkušenosti a opravdu to umí...? U nás ve městě (Krásná Lípa u Rumburka) je sice moc šikovnej opravář , ale BMW na dílně měl poprvý moje , když jsem potřeboval rychle před cestou vyměnit olej a nechat ho učit na tý mojí se mi opravdu taky nechce...
Furt se něco děje...
Tak to až někoho najedeš tak to bude určitě zajímat i Alduu z Rumburka tak hledej. jinak asi nejblíže je Praha a car servis pana Žlábka
... servis a diagnostika BMW Motorrad
http://www.hamouz...17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jj , Aldu znám od vidění , vím že to taky řeší , je to mizérie s těma servisama u nás - nikoho poblíž nemůžu najít , tak zkouším sondovat , jestli někdo někoho už neobjevil , Bramboru už tady má kde-kdo , ale servisák nám tady fakt chybí... Dík za tip hicksy , o něm jsem nevěděl...
Furt se něco děje...
Hele, jsem z Varnsdorfu, mám 1100GS , opravuju sám...Ale doporučím ti dát to ke Žlábkovi... Já si servisuju sice všechno sám, ale nedělal bych to pro druhý., Renovuju veterány, opravuju sekačky , kola apd. Ale nedovedu si předastavit, když něco neuděláš dle představ majitele, jak by mě tu fórum roznášelo jako blba, co nic neumí. Ne, neber to tak vážně. Ale dej to do servisu. Zajeď si do Drážďan , tam jsou na úrovni a lepší a možná levnější.... :-)
Stenly- motocyklista varnsdorfský
...servisuju u Žlábka a za mne spokojenost. Nebo se domluv se Servisákem, ten je hooodně šikovnej, zajeď si na Šeč na víkend a mezitím Ti to opraví ;o))
www.jantruhlar.cz
stenlybmw napsal:
Hele, jsem z Varnsdorfu, mám 1100GS , opravuju sám...Ale doporučím ti dát to ke Žlábkovi... Já si servisuju sice všechno sám, ale nedělal bych to pro druhý., Renovuju veterány, opravuju sekačky , kola apd. Ale nedovedu si předastavit, když něco neuděláš dle představ majitele, jak by mě tu fórum roznášelo jako blba, co nic neumí. Ne, neber to tak vážně. Ale dej to do servisu. Zajeď si do Drážďan , tam jsou na úrovni a lepší a možná levnější.... :-)
Neberu to vážně , ale rád tě poznávám a určitě si s tebou rád někam vyjedu když budeš chtít - je nás tady v okolí víc , ale kvalitní servisák tady fakt chybí , proto sonduju jestli se tady náhodou někdo nevyskytl , protože jsem zbláznil do BMW aj další kamarády a můj problém může potkat kohokoliv z nich a sám si na opravu netroufnu...
Furt se něco děje...