Neznáte někoho krom Bychla a Auteku kdo by mi udělal převodovku na GS 1200???A to někde poblíž místa bydliště což je Mělník????
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
A co pan Tymych z Mladé Boleslavi??
Carservis má volno až v červenci a to by byla dovolená vprčicích
insorto
Znam jednoho, co mu menili prevodovku, protoze to vydavalo desne zvuky. Az pote nemecti inzernyri zjistili, ze ty desne zvuky nejdou z prevodovky, ale z toho jak drhnul zadni blatnik o spunty Jednalo se o prvni genereaci GSA, kde to zadni lizatko nebylo pripraveny na TKC...
BMW R1150GS MY02
..jestli si dobře pamatuju,byla tehdy prezentovaná jako motka s třema pětkama na hrbu a po třicítkové inspekci..rok 2005.Byli dvě,červená a modrá-modrou vzal Baltazar.
To jsem zvedavej co s tim je
Me obcas nejakej ten kvalt vyskoci, resp. spadne tam ten pod nim, ale jen kdyz to hodne odflaknu, narvu to tam hodne rychle.
už jsem to psal asi ložisko v převodovce, motorka řadí ale křupe v převodovce, má najeto 32tkm,rv 05
insorto
Alda napsal:
To jsem zvedavej co s tim je
Me obcas nejakej ten kvalt vyskoci, resp. spadne tam ten pod nim, ale jen kdyz to hodne odflaknu, narvu to tam hodne rychle.
To se mi stane občas taky,ale to je spíš nedořazením rychlosti než tím,že by jsi jí tam dal rychle. Ba naopak rychle je dobře,ale musí to být až do konce dráhy řadičky.
Prostě až po koule.