Dne 18.11.2012 mě byla ukradena Škoda Octavia Combi - výbava Laurint a Klement - tmavě zelená metalíza
Auto bylo odcizeno ve městě:
Fulnek, ul. Požární 201 v ranních hodinách 8:00-12:00 hodin
Údaje o autě:
SPZ: 6T8 5850
Motor: 1,9TDi 81 kW
R.V. 2001
VIN: TMBFP21U518457697
Najeto: cca 150 000 Km
Výbava: Laurin a Klement - zelená tmavá metalíza, plná výbava, xenony, odstřikovače světlometů, kožené vyhřívané sedačky - SVĚTLÁ KRÉMOVÁ KŮŽE, komplet interiér ve světlé krémové barvě, střešní okno elektricky stahovatelné + origo sluneční clona, climatronic, příplatkové rádio Škoda, zatmavené zadní okna, couvací senzory vzadu, tažné zařízení, černé hágusy na střeše, diodové světla na denní svícení na spodku předního nárazníku, POZOR - reklama na autě po bocích a vzadu na nárazníku - bílé velké tiskací písmo - MONTCOLOR, drobné oděrky, po levém boku dveří za řidičem rýha cca 30cm dlouhá - jde dobře vidět z blízka. Štítek označující výbavu L&K na řidičově straně je lehce odchlípnutý - odstavá na jedné straně. Dveře spolujezdce - maskovaná proříznutá díra ve vnitřním obložení po předchozím majiteli. Dětská červená sedačka uvnitř + hračky uvnitř, na černých ocelových zimních kolech bez poklic.
Moc prosím kdyby někdo uviděl oznámit PČR nebo na telefon 732 630 337. Už bude nejspíš někde v Polsku v garáži fotky momentálně bohužel u sebe nemám...Díky za pomoc
Spíš je už někde rozrezany na náhradní díly. Tak mu zamavej a kup si forda. Ty se nekradou
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
no nám na firmě taky ukradli ochcávku.....a to jsme měli GPS v autě..než policie vyjala a to bylo 40 min auto bylo v prdeli...a už se nenašlo
http://czunici.ra...
czunik napsal:
no nám na firmě taky ukradli ochcávku.....a to jsme měli GPS v autě..než policie vyjala a to bylo 40 min auto bylo v prdeli...a už se nenašlo
Si děláš prd...., ne? To ještě dopíjeli kafe a polykali koblihy...
czunik napsal:
to bylo rychlý, já je volal loni dvakrát, nepřijeli ani jednou, napodruhé mi už rovnou řekli, že nemají volnou hlídku.
no.. drzim palce :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Moc bych ti přál osobní setkání se zlodějem. Já bych si také rád pohovořil s těmi, co mě několikrát vybílili auto. Myslím, že by si do smrti zadek neutřeli. Držím palce, ale bezmoc a absence ochrany a to nejen právní v tomto Džamaládu nedává velké naděje. Vzhledem k životu v "exponované" lokalitě jsem přešel na podobný vůz z doporučení ostatních. Prastará Omega poslouží a ráno je tam, kde jsem jí večer nechal.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
czunik napsal:
To si nedělám prdel,obcho´dák volal že mu šlohli auto,automaticky hned jsme volali a řáíkáme že ho vidíme a je tam a tam jede po té a té silnici,a oni prej musí volat vyjezdovku a že oni nemůžou a pičáren milion až se auto ztratilo ..odpojily GPs a vymalováno...naši soudruzi policisté chytí jen někoho koho mají na raně nebo na udání..jinak jsou zbytečný
Upravil czunik dne 19.11.2012 11:53
JJ taky tomu nedavame nadeji ze se najde policajti jako by nebyli volat jim to byla skoda kreditu kamerovy system nikde nic nevidel Dostat do ruky toho co to udelal nooo nevim nevim jestli bych uz nesedel
czunik napsal:
To si nedělám prdel,obcho´dák volal že mu šlohli auto,automaticky hned jsme volali a řáíkáme že ho vidíme a je tam a tam jede po té a té silnici,a oni prej musí volat vyjezdovku a že oni nemůžou a pičáren milion až se auto ztratilo ..odpojily GPs a vymalováno...naši soudruzi policisté chytí jen někoho koho mají na raně nebo na nudání..jinak jsou zbytečný
A jaký směr jelo to auto?
do lesa...už si nepamatuji..ale na mapě bylo vidět 40 min ..ale oni se ani nepohli z kanclu..pak jen našli místo kde se nakládalo,kde vyhodily věci z auta,doklady tel atd....prostě šli jen po autu