Mam prosbu zda nekdo z pritomnych tatku a maminek neresila problem casteho probodani dusi u kol na kocarku.
Neexistuji nejake silnejsi duse a nebo plaste co maji vetsi vzorek nez 1mm, kterej kazdej posranej kaminek ted v zime probodne?
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Mam prosbu zda nekdo z pritomnych tatku a maminek neresila problem casteho probodani dusi u kol na kocarku.
Neexistuji nejake silnejsi duse a nebo plaste co maji vetsi vzorek nez 1mm, kterej kazdej posranej kaminek ted v zime probodne?
tak tam zkus dat ultraseal.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a když se tam dá pěna, nevypění to tolik, že by to shodilo plášť z ráfku nebo že by se to nějak vyboulilo? To je super nápad, musím to zkusit ale nejdřív na starém kočárku radši *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
a když se tam dá pěna, nevypění to tolik, že by to shodilo plášť z ráfku nebo že by se to nějak vyboulilo? To je super nápad, musím to zkusit ale nejdřív na starém kočárku radši
ta pěna musí být !nízkoexpanzní! jako se používá na okna, jinak to vytečení určitě hrozí!!!
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
TomasTT napsal:
a když se tam dá pěna, nevypění to tolik, že by to shodilo plášť z ráfku nebo že by se to nějak vyboulilo? To je super nápad, musím to zkusit ale nejdřív na starém kočárku radši
ta pěna musí být !nízkoexpanzní! jako se používá na okna, jinak to vytečení určitě hrozí!!!
Waltr - kdyby byly nejake spunty na kocarek v normalnim prodeji, tak uz je tam mam. Kdyz pichnem na spolecne prochazce tak to jeste jde, ale kdyz pichne 1/2 sama, tak kocar s malym se hodne blbe veze na 3 kolech
3/6 Marines SEMPER FI
PeDR napsal:
Zlaté kočáry za našich malých dětí - byly velké, pro děti pohodlné a kola měla plnou pryž (spousta z vás v nich taky jezdila).
Já jsem použil kolečka z takového kočáru na rudl, co na něm vozím popelnici a je to super. I po letech slouží...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
No tedy, to mě čekají asi pěkné věci. Máme prcka 6 týdnů a jezdíme první kilometry. Kočárek jsem vybíral hlavně podle koleček, aby byly nafukovací pryže a moc to nedrncalo.
Zásadní otázka, na kolik foukáte ? bodne se to snáz při měkké, nebo tvrdé gumě? Na plášti píšou 1 - 1,5 bar., ale samo to dávám od oka. Jinak u vypláchnutí mlíkem bych se bál dobudoucna smradu z kyseliny máselné. Dědkové používali do zpuchřelé duše vodu s cukrem...ale proti bodnutí to sotva pomůže. To bych spíš jednou vnitřek pláště vyztužil několika vrstvami kobercovky.
Mame dost staryho X-landera,coz neni zadnej high-tech,ale tenhle problem nemam a to jsme zprvu jezdili dost na mekkejch,ted uz foukam poradne,bo mame trochu "otesanka"
Jinak to mliko je hodne blbej napad
Když jedem do lesa, máme podhuštíno, na silnici přitvrzujem.... Né, foukám to na cca 1,5 a stejně je po určitý době prodrbnu - cca 14 dní provozu a jedno kolo je out. Všechny pláště a duše jsou nový. Buď jsou v lese ostrý psí ho*na, nebo je kvalita těch gum stejná jako současná kvalita edisonových žárovek. Zase na druhou stranu, určitě mám v přezouvání dost dobrej čas
Mosquito napsal:
Waltr - kdyby byly nejake spunty na kocarek v normalnim prodeji, tak uz je tam mam. Kdyz pichnem na spolecne prochazce tak to jeste jde, ale kdyz pichne 1/2 sama, tak kocar s malym se hodne blbe veze na 3 kolech
Ty nemáš rezervu? :-)
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015