Rád bych se s vámi poradil o nastavení výšky plexi na 1150GSA . Mám na motorce zvýšené, s poměrně velkým rozmezím nastavením sklonu, pokud je v nejvyšší poloze tak na mně ani v rychlostech nad 130 vůbec nefouká, ale musím se dívat na silnici "přes" horní okraj, pokud ho snížím tak je výhled OK, ale jízdní komfort nic moc. Co preferujete vy?
Mam na 1150GS plexi z 1150 GSA. Skusal som zatial do 160km/h, dalo sa to kratkodobo zniest,, ale pre istotu som od miestneho clena Jirku (jpbmw) objednal tobinator. Teraz vo stvrtok som si ho vyzdvihol, do garaze sa dostanem ale az v pondelok, na cestu na test cca za 2 mesiace. Mam 187cm, pri cca 130km/h uplne v pohode, nad 130 asi moc jazdit nebudem, ale s montazou tobinatora sa mi zvacsi priestor pod plexi, napr. na navigaciu.
Hrana plexi vo vyhlade mi tiez vadi, mozem poreferovat po montazi tobinatora
Také mám zvýšené pexi.Musíš si s tím trochu pohrát a nakonec to vyšteluješ. Každý si musí najít ten svůj úhel.Mám 190 a plexi jsem musel dost postavit, mouchy jdou přez helmu a v helmě nehučí jak v piliňákách.Je fakt, že se částečně dívám přez plexi, ale nijak mi to nevadí.Jo a na zvýšený plexi musíš mít ty přídavný držáky, jinak se ti bude plexi klepat, vrzat a uláme ti kokpit.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
SEK napsal:
Také mám zvýšené pexi.Musíš si s tím trochu pohrát a nakonec to vyšteluješ. Každý si musí najít ten svůj úhel.Mám 190 a plexi jsem musel dost postavit, mouchy jdou přez helmu a v helmě nehučí jak v piliňákách.Je fakt, že se částečně dívám přez plexi, ale nijak mi to nevadí.Jo a na zvýšený plexi musíš mít ty přídavný držáky, jinak se ti bude plexi klepat, vrzat a uláme ti kokpit.
Zvýšený plexi už na motorce bylo když jsem ji koupil a mám obavu, že tam žádný přídavný držáky nemám... Kde by měly být namontovaný? Je pravda , že se plexi při vyšších rychlostech trochu klepe.
Hledal jsem ten držák na netu, ale nic.Mám plexi od wunderlichu a byly u toho držáky.Doma mám jedno plexi i s držákama jako náhradní kdybych někde přistál a plexi poškodil.To víš, stará škola, doma šetřím nový a jezdím s poškrábaným. Pokud nic nenajdeš, ty držáky ti nafotím.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.