Předpokládám že bude velice rychle smazáno-ať žije cenzura,ale napsat to mmusim a chci.po tom co jsem požádal SWata o vyjádření-soukromé po PM,proč mě oznařil za Ňoumu?....když me v životě neviděli:
Toto je reakce.Okamžité vyhrožování z pozice redaktora!!!
doufám,že alespoň Miloš to nesmaže......a nebude se zde rozjíždět cenzura.
Hoj .
Protože ten příspěvek byl zbytečný, když už tam vlákno založené máš. Nemyslis ?
A co bys rád rozebíral na fóru?
A čím jsem se měl do koho navážet? Pokud jsem dobre četl, tak jsi se navezl ty do mě a věř mi, že si to budu pamatovat.
Vidím že máš v podpisu odkaz na webové stránky. Doufám že jsi předtím než sis je tam dal kontaktoval provozovatele webu a požádal o souhlas s umístěním odkazu na tvoje firemní webové stránky. Pakliže ne, už to řeším.
Vystupuješ zde na fóru jako co? Jako podnikatel nebo jako motorkar ? Pak by bylo na místě si pročíst pravidla webu a podívat se do vlákna komerční inzerce abys viděl co se sluší a patří.
A další věc. Ještě jednou se obuj do práce kterou dělám a budeme to řešit jinak ano?
Neber to jako vyhruzku ale kamaradskou radu. Není dobré si zde dělat nepratele.
Pokud máš další dotazy klidně se ptej. Zastrašováním že budeš něco řešit na fóru u mě neuspějes
Upravil TomR1 dne 27.01.2013 14:48
Tom
Pro úplnou objektivitu samozřejmě moje první PM Swatovy:
Myslim,že i méně inteligentní člověk pochopí,že jsem neměl zájem to zde na foru rozmázávat i proto jsem šel cestou PM.....ale poté odpovědi jsem se rozhodl at se taky pobaví ostatní a udělají si názor na zdejší členy....
Ahoj,
proč jsi smazal svůj věcnej příspěvek z fora?Nepřišlo tito vtipné navážet se do někoho koho neznáš?
byl bych rád kdyby jsi alespoň odepsal at se to nemusí rozebírat na foru...
Nevím co beres za prášky, ale buď sniž dávku, nebo změn doktora.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Úmyslně nebudu v tomto vlakne upravovat příspěvky tak jako někdo.
1. Duplicitni vlákna mažu hned. To není cenzura !!!! ale úprava.
2. I špatná reklama je pořád reklama. Asi tvuj záměr jinak si to nedovedu představit.
3. Je mi úplně u prdele co si tu o mě napíšeš.
4. Jestli ti nevyhovují pravidla webu nikdo tě nenutí abys sem chodil. F800GS 2011 is history (76000Km)
Máš pravdu,vzal jsem si teďko hrst prášků.Špatně totiž snáším když mi někdo vyhrožuje fyz.likvidací(hrozně se klepu strachy) a tím že mi nedejbože znepříjemní psaní a účast na internetovým foru.Ještě abych tak v podpisu nemohl mít svoje webovky-to bych fakt nepřežil.....trošku STBácký způsoby ne??
PS: Je mi jedno co děláš,ale vidím to na nějakej Lampas alias zelenej mozek ty maj tyhle způsoby....
viz:
A další věc. Ještě jednou se obuj do práce kterou dělám a budeme to řešit jinak ano?
a viz:
Vidím že máš v podpisu odkaz na webové stránky. Doufám že jsi předtím než sis je tam dal kontaktoval provozovatele webu a požádal o souhlas s umístěním odkazu na tvoje firemní webové stránky. Pakliže ne, už to řeším.
Dál se vyjadřovat.pověsil jsem to sem aby si mohli všichni udělat obrázek a je mi jedno na koho z nás dvou...
jako pozorovateli mi stačilo ve vláknu kšiltovky swatova nabídka, jestli se má v agentuře stavit v uniformě Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Aby to ostatním bylo jasné možná jsi měl napsat jak to celé vzniklo.
Založil jsem ti vlákno v sekci prodejci a servis poté, co jsem si všiml že máš v podpise odkaz na www. Stránky. Nevšiml jsem si že už tam vlákno máš. Sice mrtvé ale je tam. Po upozornění michala hackera jsem vlákno smazal protože z mého pohledu bylo duplicitni .
Bylo tam napsáno: vidím že kdejakej nouma dnes opravuje bmw motorky tak abysme na někoho nezapomněli. Asi se tě to dotklo, chápu když je někdo vztahovacnej a má spatnej den protože mu někdo hani jeho vlákno v inzercí, taky se říká potrefena husa nejvíc kejha tak ses asi ozval a za noumu ses označil sám. po tom co jsi mi napsal musím konstatovat že jsem v tvem případě měl použít slovo jiné. Tak si to užij a přeji ti hodně orgasmu nad tímto vláknem.
swat napsal:
Úmyslně nebudu v tomto vlakne upravovat příspěvky tak jako někdo.
1. Duplicitni vlákna mažu hned. To není cenzura !!!! ale úprava.
2. I špatná reklama je pořád reklama. Asi tvuj záměr jinak si to nedovedu představit.
3. Je mi úplně u prdele co si tu o mě napíšeš.
4. Jestli ti nevyhovují pravidla webu nikdo tě nenutí abys sem chodil.
Pravidla mi vyhovují,nemám problém chovat se normálně a podle pravidel.Pokud je to problém nechť napíše provozovatel webu a okamžitě si web z podpisu smažu-nemám problém.....
Napsal jsem to sem,protože nesnáším takovýhle jednání-výhružky z pozice ''REDAKTORA'' ,jen proto že jsem se ohradil proti tvýmu útoku...
Zajímavý,že předtím ti můj podpis nevadil...a to přesto,že jsi si všiml,že provozuju servis a nazval jsi mě ŇOUMOU... místo abys mě slušně napsal ať si smažu v podpisu webovky-JE vidět,že jsi objektivní člověk na svém místě....
TomR1 napsal:
Napsal jsem to sem,protože nesnáším takovýhle jednání-výhružky z pozice ''REDAKTORA'' ,jen proto že jsem se ohradil proti tvýmu útoku...
tak ja se ti jednou ozval ve vlakne, kde jsi resil nejakou uchylnou prestavbu podsedlovky misto aby sis koupil celkem levnej tlumic s tim, ze dost mozna muzes prijit o kryti pojistovnou a byl jsi tak napul sprostej.
takze zatim moc nevidim, ze by Swat byl nesnasitelnejsi, nez ty
Upravil hicks dne 27.01.2013 15:32
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miloš to s tebou určitě vyřeší. Já jen obhajuji lidi jako je bob marty pardal cyril co si za svoji reklamu platí nebo po dohodě s milošem ji mají za protisluzbu.
Někdo to dělat musí.
swat napsal:
Aby to ostatním bylo jasné možná jsi měl napsat jak to celé vzniklo.
Založil jsem ti vlákno v sekci prodejci a servis poté, co jsem si všiml že máš v podpise odkaz na www. Stránky. Nevšiml jsem si že už tam vlákno máš. Sice mrtvé ale je tam. Po upozornění michala hackera jsem vlákno smazal protože z mého pohledu bylo duplicitni .
Bylo tam napsáno: vidím že kdejakej nouma dnes opravuje bmw motorky tak abysme na někoho nezapomněli. Asi se tě to dotklo, chápu když je někdo vztahovacnej a má spatnej den protože mu někdo hani jeho vlákno v inzercí, taky se říká potrefena husa nejvíc kejha tak ses asi ozval a za noumu ses označil sám. po tom co jsi mi napsal musím konstatovat že jsem v tvem případě měl použít slovo jiné. Tak si to užij a přeji ti hodně orgasmu nad tímto vláknem.
Pokud označuješ lidi který neznáš na potkání ŇOUMOU tak se nezlob,ale seš chudák.
Pokud považuješ takovéhle jednání za normální tak
použiju tedy tvůj výraz:vidím že kdejakej nouma dnes dělá ve státní správě tak abysme na někoho nezapomněli ''SWAT''
TomR1 napsal:
tak ja se ti jednou ozval ve vlakne, kde jsi resil nejakou uchylnou prestavbu podsedlovky misto aby sis koupil celkem levnej tlumic s tim, ze dost mozna muzes prijit o kryti pojistovnou a byl jsi tak napul sprostej.
takze zatim moc nevidim, ze by Swat byl nesnasitelnejsi, nez ty
No paráda...tys tady chyběl..
Nicméně tamto nebylo nic proti tobě,jen jsem nechtěl řešit tvoje teoretický debaty,ale reálný technický věci...asi tak.
Tom