Včera jsem byl na proseku vyzvednout ceskej manuál na 1600 gt,Veronika ho objednala a do 14 dnů přišel za dobrou cenu 570kč,takže kdo má angličanky,D a neumí řeč a chce si vše důkladně pročíst tak si myslím dobrá volba, dříve ještě před Inveltem ve stodůlkách stál 1500kč + plno keců,že to nejde.
Jinak špatná zpráva krásná Veronika Hankocyová jako vedoucí prodeje bmw motorrad skončila a momentálně hledají prodejce takže kdo máte zájem spojit práci s láskou k moto bmw běžte na pohovor do bmw stratos Prosek.
Hezkej den všem milovníkům Bmw motorrad
Bob přiložený následující obrázek:
Předpokládám, že dělejí i servis moto - bydlím od nich asi kilometr a bylo by to pro mě super, abych se nemusel vždy táhnout 20 km do inveltu.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
tom_P napsal:
Předpokládám, že dělejí i servis moto - bydlím od nich asi kilometr a bylo by to pro mě super, abych se nemusel vždy táhnout 20 km do inveltu.
do Stratosu se nebojte jezdit na servis, proč myslíte, že si jistý člen tohoto fóra (s neskutečně tématickým nickem) změnil tel. číslo a dal si to i do podpisu...?
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
tom_P napsal:
do Stratosu se nebojte jezdit na servis, proč myslíte, že si jistý člen tohoto fóra (s neskutečně tématickým nickem) změnil tel. číslo a dal si to i do podpisu...?
Nějak mi něco uniká )
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
tom_P napsal:
tom_P napsal:
Fakt, tak to mu gratuluju, teda jestli je to ten, co si myslím, ale indície jsou jednoznačné...
To je ale Čerepetka,že.
Když je hlad,je i husa dobrá.
já už mu gratuloval telefonicky a děkoval jsem mu tady na fóru za to, že díky němu jsem mohl v sobotu vyjet letos poprvé na moto...
Upravil VasekPraha dne 05.02.2013 15:39
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
servisak napsal:
Jo jo už je to tak hold změna je život no..
toz gratuluju delas nam vyber slozitejsi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2