Je to už nějaký ten čas co jsem se svým kamarádem a spolužákem v 1 osobě pořádali akci tohoto druhu. Přesto však mi nedá spát a rád bych tuto akci uskutečnil znovu, jedná se o výkendové setkání ve východních čechách. Jednalo by se o Sobotu/Neděli, náplní akce by byla sobotní projížďka spojená se zastávkou na oběd a návštěva některých z míst které opravdu stojí za vidění.
V odpoledních hodinách příjezd do kempu, ubytování se v chatkách, popřípadě stanech a následný večerní program večeře následovaná třebas exkurzí. Vpřípadě zájmu a dohody je možné zajistit grilovačku či něco podobného.
Neděle ráno po probuzení a řádné očistě a vydatné snídani, by následovala další část programu. Tou by byla závěrečná vyjíždka spojena se zastávkou či zastávkami na kukačku. A to na místech alespoň krapet zajímavýchelá vyjížďka by byla završena společným rozloučením u společného oběda.
Tak co se týče trasy je cca zamýšlena asi takto sraz v HK ( místo bude včas upřesněno ). Trasa sobotního putování by měla být cca tato, ale samozřejmě může se dle domluvy změnit. Sobotní části povede tedy následovně Hradec Královém, Třebechovice pod Orebem, Opočno, Hořičky, Úpice, Trutnov, Adršpach, Teplice nad Metují, Broumov, Otovice, Radków, Polsko, Kudowa-Zdrój, Polsko, Náchod.
Co se týče nedělní části ta by měla vést zhruba tudy, Náchod,Kudowa-Zdrój, Polsko, Zieleniec, Duszniki-Zdrój, Polsko, Orlické Záhoří, Rokytnice v Orlických horách, Kostelec nad Orlicí.
PS: Kdo by měl zájem poznat Královehradecký kraj dejte mi prosím vědět.
Upravil ThunderWolf dne 17.03.2013 20:01
Datum není stanoven a to proto, že toto má být průzkum zda li by byl o takovou akci zájem. dokonce se tak i příspěvek jmenuje PRŮZKUM - POZNÁVACÍ TOULKA.
Já su za... Záleží tedy na termínu :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Mě se to líbí. Akorát v kolik by se v sobotu vyjíždělo? Musel bych někde přespat, abych to ráno stihl.
To feroj - Už jseš druhý člověk s 12tkou, který se bojí jet někam dál...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
JAKÝKOLI POČET MILOVNÍKŮ 1 STOPY VÍTÁN, ALE PŘEDEM ŘÍKÁM ASI BY BYLO NEJOPTIMÁLNĚJŠÍ MAX. 20 STROJŮ S OHLEDEM NA ORGANIZACI A KOORDINACI AKCE CO SE TÝČE TERMÍNU VIDĚL BYCH TO NA DOBU CO SNĚHY A SŮL SLEZOU ZE SILNIC.
Tenhle kraj celkem dobře znám a ve 20ti lidech se mě nikde moc jezdit nechce,protože by mě někdo mohl uvidět a nařknout z toho,že jsem motorkář ,ale kdyby mi progranit na projížďku půjčil Káčko,když už bude mít toho novýho hybrida ,tak bych se možná nechal přemluvit
Mr GS přiložený následující obrázek:
[716Bytes]
Upravil Mr GS dne 07.02.2013 19:44
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pokud by t byl kveten 24. - 26. tak bych se urcite pridal budem ubytovani v Bartosovicich a tam asi pojedete
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
To by jste se motali okolo mě. Orlické hory to je můj komín. Shreku Bartošovice, Petrovičky, Mladkov je cesta kterou mám nejradši. Jede se přes Zemskou bránu a končím na Pastvinské přehradě.
Mr GS napsal:
Tenhle kraj celkem dobře znám a ve 20ti lidech se mě nikde moc jezdit nechce,protože by mě někdo mohl uvidět a nařknout z toho,že jsem motorkář ,ale kdyby mi progranit na projížďku půjčil Káčko,když už bude mít toho novýho hybrida ,tak bych se možná nechal přemluvit
Palk napsal:
To by jste se motali okolo mě. Orlické hory to je můj komín. Shreku Bartošovice, Petrovičky, Mladkov je cesta kterou mám nejradši. Jede se přes Zemskou bránu a končím na Pastvinské přehradě.
ty máš něco společnýho s Pastvinama??:-) a nebo tam jen většinou končíš projíždku?
Mr GS napsal:
jestli se ti nechce jet ve 20 lidech,co jet o 20 minut později ve dvouch