Scorpio alarm, dvocestny. Zkusenost dobra. Az na zalozni zdroj. Ale veskere alarmy jsou prakticky jen na plaseni. Nejlepsi kombinace je s poradnym retez a nenechavat bez dozoru. Protoze kdyz ti ji budou chtit lohnout, nepomuze ti ani svecena. 4 lidi, dodavka a za x sekund je motorka fuc.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Milanosor - co se ti nelibilo na zaloznim zdroji? Me fungoval bouzel az moc dobre > pres zimu jsem zapomel dobit baterku a kdyz jsem chtel startovat tak tim ze byla baterka vyflusana tak si alarm myslel ze kradu motorku a odpojuju baterku. Takze super akce s propojenim auta, abych mohl sirenu vypnout :-D.
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Milanosor - co se ti nelibilo na zaloznim zdroji? Me fungoval bouzel az moc dobre > pres zimu jsem zapomel dobit baterku a kdyz jsem chtel startovat tak tim ze byla baterka vyflusana tak si alarm myslel ze kradu motorku a odpojuju baterku. Takze super akce s propojenim auta, abych mohl sirenu vypnout :-D.
I po vymene zalozaku se to tvarilo ze to sirenu dlouho neutahne.A u me bohuzel zivotnost max 2 roky,pak ani tuk. Ale jinak rve jak krava a dosah dobry. Jen upozornuji ze alarm ma uz 7 let a prosel dvema stroji
Nedávno jsem si ten Scorpio koupil,ale trochu se peru s tím kam ho na 1150Adv dát. přijde mi že tam moc místa není. A můžete mi někdo prosím říct na co tam jsou dvě antény? Jedna takovej ten koaxial s kouskem drátu a ještě ta RFID anténa?
Vzadu je senzor pohybu SN-5
U pojistkove skrine je alarm samotny vcetne zalozniho zdroje
Blokator nastartovani RID-5 jsem dal do pojistkove krabice (je tam mista mraky)
3/6 Marines SEMPER FI
Já mám 900,ale vypadá to stejně. Tohle místo mě taky napadlo,ale myslím že se tam pak nevejde nářadí. A myslíš že ta jednotka musí být vodorovně? Kdyby ne,tak se vejde na bok mezi blatník a mezi nosič. Zhruba tam co vidím ten tvůl červenej konektor
Upravil L dne 07.03.2013 15:47
Nevim zda musi byt vodorovne ci ne (je to uz nejakej patek), ale myslim ze polohy byly v manualu a nebo mi poradil ten co mi je prodaval.
Naradi se v pohode vejde pred baterku nad vzduchovy filtr.
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Nevim zda musi byt vodorovne ci ne (je to uz nejakej patek), ale myslim ze polohy byly v manualu a nebo mi poradil ten co mi je prodaval.
Naradi se v pohode vejde pred baterku nad vzduchovy filtr.
Pohoha je bud vodorovne nebo s svisle. Pri zalarmovani si to zapamatuje polohu nakloneni,takze to je jedno. Ja ho mam nad filtrem na drzaku.. Fotku asi nevystracham.Ale nad blatnicek bych to nenarval pri zaklopeni sedla a plne brasne naradi. Ale jeden poznatek,dej ho nekam, kde do sireny nenatece voda.Ona je sice vodevzdorna,takze se nic extra nestane, ale kdyz tam nejaka voda natece,tak sirena nejde ani slyset.Utlumi se to.
Díky,pořeším teda buď místo nářadí a to nářadí dát na filtr,nebo nad filtrem udělám nějakej držák. Myslíš teda že na šikmo nedávat,jo? A ještě- nevíš na co tam jsou dvě antény? Jedna RFID-taková podloulá krabička a ta druhá je jen stíněnej drát. Nikde jsem se to nedočetl. Může být jedna na pager a druhá na ovladač? Ptám se kvůli umístění. Logicky bych chtěl mít co největší dosah pageru ale dosah manuálního zaalarmování stačí kousek
L napsal:
Díky,pořeším teda buď místo nářadí a to nářadí dát na filtr,nebo nad filtrem udělám nějakej držák. Myslíš teda že na šikmo nedávat,jo? A ještě- nevíš na co tam jsou dvě antény? Jedna RFID-taková podloulá krabička a ta druhá je jen stíněnej drát. Nikde jsem se to nedočetl. Může být jedna na pager a druhá na ovladač? Ptám se kvůli umístění. Logicky bych chtěl mít co největší dosah pageru ale dosah manuálního zaalarmování stačí kousek
Tak to nemam tucha,ale zkus primo telefonicky kontaktova pana,co je oficialne taha do CR. Kdykoliv jsem neco potreboval,nebyl problem a prijemna spoluprace ( (+420) 728 121 427- Ing. Pavel Suchanek ) http://www.scorpi...E_NAS.html
Ja mam totiz starsi alarm a mam tam jen jeden drat,k tery slouzi jako antena pro ovladac a nemela by pripevnovat primo na ram.
Jinak s tou sikmou polohou si to otestuj. Chytni to paskama jak potrebujes a zalarmuj.Vyzkosej na naklon,pohyb a otres. Jestli vse bude fungovat, nemel by byt probem.Ale ja ho mam vodorovne primo nad konektorem ze vzduchove filtru. Tam je mista.
Upravil milanosor dne 08.03.2013 08:21
Hledám nějaký motoalarm a narazil jsem na tento s GPS a GSM http://www.parkuj...stek-mt-20
Co na to říkáte? Je to vyhození peněz?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90