Ahoj
při jízdě mi upadl šroub na konci levé strany řidítek držící kryt rukojetě. Nevíte kde bych sehnal náhradní originál? Vlastním BMW 650 GS r.v.2001
Dík za radu
Petr
předpokládám, že Ti upadlo i závažíčko..., sehnat samotnej šroub by nebyl problém
zkus místní členy ježka (jezek) nebo praskina
nebo ti to musí někdo šikovnej vysoustružit podle originálu
jardajerman@seznam.cz
šroub nebo jen takovej malej kousek co patří do něj šroub pak poloviční bástr pak je závažíčko pak ten malinkatej nesmysl někde doma mám a klidně za 50kč ho nechám
Upravil michal krtek dne 18.03.2013 06:34
Jeste jde o to jestli mas vyhrivane rukojeti.Ale ten sroub podle mne normalne koupis ve specialce na srouby. http://www.realoe...&fg=71Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Díky za tipy potřebuji jen ten šroub, zbytek jsem našel na místě "nehody" když jsem se tam vrátil. Teď už si nějak poradím
Hodně kilometrů bez nehod v nové sezóně přeje
Petr
nechci nikomu kazit radost, ale to č. 4 na obrázku není šroub do řídítka.. je to jen distanční podložka mezi šroubem a závažíčkem řídítka.. takže to to bude asi naprd..
cawte chalni chcel by som vedeit ako to tam je uchytene mam moto bez blastru je tam klasicky srob z imbusovou dierov ked tam chcem dar origos blaster treba tam co? kupit novy srob a do toho sa srobuje dalsi ci ako nechapem to? jak to vyzera ?
raider napsal:
Ahoj, nemáte někdo volné jedno závaží i se šroubem?
Nebo kolik stoji u tebe Ježku nové, prodáva se to i samostatně nebo jen pár? Dík za info.
Já doma jedno mám. Když jsem dával motorku na servis, tak jsem to měl sundané a jakmile mechanik viděl, že tam není, tak ho nechal vytočit u zámečníka. Promiň, ale chci si ho nechat jako náhradní, protože je fakt dobře udělané a váha taky sedí. Ale doporučuji Ti jít stejnou cestou, nechat si to udělat podle vzoru.
Mrkni tady do inzerce, nedávno jsem to viděl, možná od Tondy, docela mě to naštvalo, protože jsem ty závažíčka kupoval asi za 500 před půl rokem a on je tu měl tak za 200.
Do it my way...
mám závažíčka i se šrouby plus origo blástry ale ty jsou dost použité tak kdyby si někdo opravil ......nechám za nějakou dobrou flašku at se toho zbavím ....ještě přidám expanzku z chladiče .....