Bobe tak v kolik v Milovicích ? Nebo v kolik a kde na motorce ? Můžeme si někde pojezdit a zahájit pak do Milovic.
Upravil pepanek1150 dne 07.04.2013 09:54
všude dobře.....doma GSA
Bob napsal:
Kamarádi,kolegové tak jsme se už dočkali aspon mě už ruce svrbí jak si zatopím heftama a pokochám se.
Takže v sobotu je zahájení s Inveltem v 9.30 ve stodůlkách,poté přesun na program do Milovic.
Rád bych se potkal se známejma bikerama tak prosím pište kdo jede dáme kafíčko + buřta v Milovicích.
Vzhledem k tomu,že to mám přez pole takže já pojedu direkt do Milovic nějaké hromadné vyjíždky 2x nemusím.
Co středočeši Emil,Medík,Bigr + vše od hloubětína směr MB pojedeme spolu?
Imho už není nikde sůl silnice budou čisté přijed se pochlubit modrákem
ja ho kdyztak vytlacim z invelti garaze
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
http://www.4kamen... Pepčo + ostatní máme na trase užasnej novej motorest ještě jsem tam nebyl navrhuji dát tam sraz na kafe na 10hod potom pojezdit a přesunout se šoustkama do Milovic.
Hezounku vytáhni teda achthundert když se o wassrmana bojíš a přijed za náma i se strejdou Morabem
Upravil Bob dne 07.04.2013 10:22
Bob napsal: http://www.4kamen... Pepčo + ostatní máme na trase užasnej novej motorest ještě jsem tam nebyl navrhuji dát tam sraz na kafe na 10hod potom pojezdit a přesunout se šoustkama do Milovic.
Hezounku vytáhni teda achthundert když se o wassrmana bojíš a přijed za náma i se strejdou Morabem
achthundert taky ceka na opadnuti soli...
kazdopadne s tim pocitam
17 cm
servisak napsal:
proč myslíš že jí ještě nemá doma? oni ji vzali na ROAD SHOW
mam ji zatim v inveltu...
mimojine nevidim zadny duvod, proc ji tahat domu dokud nemuzu odjet po ose. Jeste ani neprisly padaky pokud vim atd + tenhle tyden dotahnu papirovani. Vzhledem k pocasi neni kam spechat a mne to uprimne organizacne, financne atd vyhovuje.
Upravil hicks dne 07.04.2013 11:30
17 cm