Mám malý problém s chodem motoru. Moto 1200 GSA po servisní problídce v 10tis km u Bychla. Žádné závady nenalezeny diagnostika ani moto nic nehlásí. Moto jede v celku normálně má výkon ale:
Při přidání plynu (plný) cca 3500ot motor při akceleraci vynechává tu a tam t.j. nepravidelně v různých otáčkách jednou dvakrát někdy nic někdy víc.
Nevím jak to jinak popsat a protože nechci lovit na slepo, zeptám se tady. Má někdo podobný problém nebo měl? Filtr vzduchu a svíce původní najeto 11000km
Já mám prozatím ještě F 650 GS a měl jsem ten samý problém, který popisuješ. Měl jsem problém s kontakty na akumulátoru. Dotáhl jsem je a bylo po problémech...
Presne to iste mam ja, po servise, novom softweri a vymene pol motorky sa zrazu zacala chovat nejak nekludne. Rovna cesta, konstantna rychlost a cuk, cuk... Predtym to tak nebolo citit. Robi mi to v rozmedzi 3-4 tisic otacok.
Dnes som to v servise spominala, hodili mi to na diagnostiku a ze je vsetko OK. Sviece su OK, menili mi zapalovacie moduly.
Mam taky pocit, ze to je tym novym softom. Musim jazdit v uplne inych otackach nez predtym, vo vyssich.
Okrem toho mi ukazuje stale teplotu podstatne vyssiu, ako predtym. Ale ked je to vraj OK, tak neviem. Mne sa to moc nepaci, ale clovek aj na sibenicu privykne
Upravil Kwasak dne 23.07.2008 20:53
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
Problém vyřešen. Svíce to byly. Výměna a motor jede jak po másle změna chování až neuvěřitelná. No byly první podezřelé tak jsem koupil na zkoušku Brisk BR12YC neb jiné (NGK a spol) nebyly skladem ale jen na objednání. Uvidím jak dlouho vydží. BTW není v ceně servisu i zkušební jízda mechanika? Garančka v 10-ti tkm stála 7800 a tak bych čekal že si všimnou když to dělají denně. Na chodu motoru je to znát i na volnoběhu. No nic co si člověk neudělá sám .......
O Briskoch som pocula len same dobre veci, asi sa od starych cias zmenili. Nemci si ich s velkou oblubou davaju do 115O boxerov, vraj potom idu velmi kultivovane.
To si tam dal platinaky?
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...