zdravím nemá někdo zkušenost se diagnostikou závad přístrojového panelu motorka jezdí ovšem trvale svítí zadní světlo nebliká nepřepíná světla a na přístrojích se ukáže jen počítadlo km a trip
v inveltu mě servisák řek že tam jsou 3 počítače na boku to má 2 krabice do kterých dou tlustý svazky 3tí comp je prej právě v přístrojovce na svazku nejsou v podstatě žádné spoje vizualně je OK ta motorka nemá ani pojistkovej blok
jkmoto napsal:
v inveltu mě servisák řek že tam jsou 3 počítače na boku to má 2 krabice do kterých dou tlustý svazky 3tí comp je prej právě v přístrojovce na svazku nejsou v podstatě žádné spoje vizualně je OK ta motorka nemá ani pojistkovej blok
...protoze ma CAN....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a na diagnostice jsi to mel pripojene?hapruje ti tam ridici jednotka zfe a mozna i neco jineho,ale to chce mrknout co tam je za chyby.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Jednotek tam je dost.. ale pristrojovka a zadni svetlo spolu nebojuji.. napojil bych to na diagnostiku a pak by se videlo. Ja typuju ze je ko zfe to ridi svetla
... servis a diagnostika BMW Motorrad
při zapnutým klíčku svítěj světla nejdou ovládat a na přístrojích akorát km, údajně se to stává když se připojí přístrojovka z jiného motocyklu možná i zfe modul s jiným vin v softweru jde mě oto jestli lze
přes diagnostiku toto nějak odladit případně kdo má na to vybavení a je možno to nechat udělat
aha,tak to je tezko rict co s tim kdo provadel...zfe v sobe nema ulozeny udaje o motorce,ale jsou ruzne druhy zfe podle vybavy motorky,to megamoto ma uplne obycejne low zfe a jestli tam nekdo pripojil jine zfe ktere vypada stejne ale ma jinak usporadane pinovani tak to muze vysvetlovat co ti to dela.ale je divne ze ti nefunguje ten budik protoze ten jede ciste po canu.s tim budes muset do servisu a nebude to levna zalezitost pokud to chces opravit tak aby vsechno spravne fungovalo tak jak ma,protoze u BMW motorek s can busem nemuzes jen tak vymenit ridici jednotku a ani nemuzes pouzit pouzitou.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj