Tak dnes jsem si na vlastni kuzi vyzkousel, jak chutna naraz do boku predjizdeneho auta. Couram se v trenkach z prace, nikam nespecham, napohodu si to chci loupnout naraz pres strejdu v oktavce a pretizeneho kamionoknoura pred nim, jenze pantata v oktavce dostava stejnej napad presne v momente, kdy ho mijim. Vzal za ten volant vazne razne, pac nez jsem si stacil uvedomit, ze je zle, uz me tlacil na leve svodidlo. Nastesti advik se mnou vazi pekne pres 400kg, takze prvni ranu vcelku v pohode absorbuju, taham za plyn, tesne mijim svodidlo, hazim efektni levo pravo levo pravej zado tanecek, kupodivu nepadam, oblouckem pribrzduju a tlacim strejdu ke krajnici tak, aby nemel prostor vzit mi caru. Vylejza typek na pohled vcelku v pohode, zapaluju si cicko, on taky, srazime tlak. Mam chut se do nej poradne obout, jenze nemuzu, pac jsem si to oba viditelne rozdali pres plnou caru. Levym okem kontroluji skody na g-esu - obrousenej padak - 0,-Kc, pravym okem sonduju bok oktavky - za 20 - 30k to fesak mit bude. Rikam pane tohle mame oba pres policajty za 7bodu o 5-10k k tomu. Pantata prikyvuje, omluva se, dokurujeme, odjizdime.
no pěkný... gratulace že si to ustál, je to takovej modelovej průserovej případ, předjíždět někoho, kdo má před sebou traktor, autobus atd.
jardajerman@seznam.cz
SUPER ze ti nic neni. Dneska jsi mel poradnou kliku. Gratuluju!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak tos měl zpeklaštěstí a andělé strážní byli při Tobě, mě takto vytlačil do krajnice polský kamion ale bezkontaktně , taky jsem to ustál...zkušenost stačila, jezdím pořád s dálkovým (a hledám nej variantu na přídavná světla)
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Tak to jsi měl větší kliku než já minulej týden. Mě lojza z Plauen úplně stejným způsobem vytlačil ze srázu do pole. Svodidla tam naštěstí nebyly, ale po krajnici jsem jel asi 100 metrů a pak ze třímetrovýho srázu ladně do pole. Škoda na motorce skoro žádná tak říkám Uwemu ať mi dá 100€ za ohlou páku zadní brzdy a on, že nedá a zaplatí pojišťovna. Takže dojče Policaj, který když přijeli mu doporučili zaplatit mi a být v klidu. Lojza nechtěl takže řeším přes pojišťovnu. Jediný moje štěstí je, že mi to dosvědčil motorkář za mnou i první auto co jsme oba přdejížděli.