zdar všichni, potřeboval bych se podělit o Vaše zkušenosti s jízdou v malých rychlostech.
Bmw mám teprve rok a něco a moc najeto nemám, ale při jízdě v malých rychlostech a nízkých otáčkách to moc nezrychluje. Prosím o vaše zkušenosti a doporučení čím to zlepšit nebo na co se zaměřit a vyměnit. Kámoš má varana a taky říkal, že při malých rychlostech to byla hrůza, ale po výměně nějakýho oblbováku lambdy se to zlepšilo, je něco takovýho i na bmw? Díky za odpovědi, honza.
honza extra napsal:
zdar všichni, potřeboval bych se podělit o Vaše zkušenosti s jízdou v malých rychlostech.
Bmw mám teprve rok a něco a moc najeto nemám, ale při jízdě v malých rychlostech a nízkých otáčkách to moc nezrychluje. Prosím o vaše zkušenosti a doporučení čím to zlepšit nebo na co se zaměřit a vyměnit. Kámoš má varana a taky říkal, že při malých rychlostech to byla hrůza, ale po výměně nějakýho oblbováku lambdy se to zlepšilo, je něco takovýho i na bmw? Díky za odpovědi, honza.
jako treba na sestku ve 30ti?
nez do toho budes lezt, porovnej to s jinou 1150 nebo to nech nekoho znaleho projet, imHO.
kazdopadne 1150 tahne kurevsky odspodu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
honza extra napsal:
jako treba na sestku ve 30ti?
nez do toho budes lezt, porovnej to s jinou 1150 nebo to nech nekoho znaleho projet, imHO.
Pardon, zapoměl jsem to napsat, ale jedná se opravdu o1150 a myslím rychlost při popojíždění nebo při odstavení plynu a znovu zrychlení, myslím tím otáčky tak zhruba okolo 2500
Upravil honza extra dne 22.07.2013 22:32
honza extra napsal:
Pardon, zapoměl jsem to napsat, ale jedná se opravdu o1150 a myslím rychlost při popojíždění nebo při odstavení plynu a znovu zrychlení
1150 jezdi jak fstekla v tomhle rezimu.
doraz na radarku treba, tam to to nekdo projede...
17 cm
honza extra napsal:
Pardon, zapoměl jsem to napsat, ale jedná se opravdu o1150 a myslím rychlost při popojíždění nebo při odstavení plynu a znovu zrychlení
1150 jezdi jak fstekla v tomhle rezimu.
doraz na radarku treba, tam to to nekdo projede...
Jezdit nebo zrychlit z 2500ot/min. jsou dva vršídene požadavky na motor.
Zrychlení z 2500ot/min. nebude na 5/6 nic vzteklýho, zvýšil bych požadavek tak o 500otáček. Jo, a IMHO, páč 1150 nemam.
červenej Elf
Já bych podřadil o jeden rychl. stupeň a uvidíš, že to půjde lépe. Pokud by to nepomohlo, podřaď o dva!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Poradím ti.Kup si skůtra tam nebudeš muset řadit. Jinak mi tahle otázka přijde naprosto pitomá.Skoro jako od mojí manželky,když jedeme na kole a ona se mě ptá,co má zařadit.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Poradím ti.Kup si skůtra tam nebudeš muset řadit. Jinak mi tahle otázka přijde naprosto pitomá.Skoro jako od mojí manželky,když jedeme na kole a ona se mě ptá,co má zařadit.
Kasak napsal:
17 cm
doufal jsem, že tady najdu lidi a odpovědi s nějakým konstruktivním řešením a ne odpovědi typu jako podřaď nebo přidej plyn, čekal jsem, že stím má taky někdo špatny zkušenosti a poradí co s tím udělal a kdybych chtěl skůtr, tak si ho koupím a neměl bych bmw, no nic budu zkoušet jinde
honza extra napsal:
doufal jsem, že tady najdu lidi a odpovědi s nějakým konstruktivním řešením a ne odpovědi typu jako podřaď nebo přidej plyn, čekal jsem, že stím má taky někdo špatny zkušenosti a poradí co s tím udělal a kdybych chtěl skůtr, tak si ho koupím a neměl bych bmw, no nic budu zkoušet jinde
prestan fnukat, rad jsi tu dostal vic, takze neser.
Vetsi koncentraci odborniku na 1150 asi jinde v CZ nenajdes. Jako alternativu muzes zkusit ADVRIDER.
17 cm
Co jsi čekal? Na blbou otázku blbý odpovědi. Já bych v první řadě vyměnil mezikus mezi řídítky a stupačkami. To by pro začátek mohlo stačit. Jezdit a řadit tě měli naučit v autoškole a když na to nemáš geny,jezdi vlakem.
Když je hlad,je i husa dobrá.
honza extra napsal:
Mám také malý problém. Mám "hrozně rád", když si někdo založí profil a nenapíše tam základní věci. To jen k tomu, co jsi se dozvěděl. "Všechno souvisí se vším..."
Zdar nejsem už brambora ,ale kluci už nebaví vomýlat to samý.
Máš to celý nějaký rozházený Je tady návod jak to seřídit tak to najdi.
1150 ve 2500 ot jde celkem slušně za plynem.
Asi máš rozházený klapky,TPC senzor atd
.
Upravil smazak73 dne 23.07.2013 22:01
smazak73 napsal:
1550 ve 2500 ot jde celkem slušně za plynem.
Asi máš rozházený klapky,TPC senzor atd.
Ty to máš také trochu jinde...
Upravil hobr dne 23.07.2013 22:03
smazak73 napsal:
1550 ve 2500 ot jde celkem slušně za plynem.
Asi máš rozházený klapky,TPC senzor atd.
Ty to máš také trochu jinde...
Lpukám na tvůj podpis... a jak přirození je delší ???