Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Říjen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

žádost o prověření vozu
PavelDR
Přidané 06.08.2013 14:53

Registrace: 13.06.11
Dokáže tady někdo zjistit podle VIN v inzerátu pravdivost km?Případně doporučíte mi toto auto koupit,nebo dokážete někdo něco podobného dovézt,nebo snad někdo podobné auto prodáváte?Předem všem děkuji za vaše názory.Hlavně bych poprosil Boba a Emila o vyjádření.

http://www.autane...yrobce=bmw

Milda_Km
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 15:07

Registrace: 12.07.12
Něco mám v tomto směru najeto. Na dvoulitr už to má něco najeto. 3,0 bude lepší , ale zase dražší , 2,0 je super ve 4x4. Bude to asi dovoz , budeš muset počítat že tě potká turbo , tam je to okolo 250t. Nějaká netěsnost motoru. Zkontrolovat uložení zadních tlumičů , ty bývají u trojek kombíků vymlácený. Víc to toho neřeknu. Pokud je to všecko servisovyný do posledního km u bmw , nebál bych se toho. Každopádně manuál ti vydrží. Jezdit budeš kolem 6L.

jezek
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 15:12

Registrace: 05.11.08
já ti taky nějaké info přidám.. Wink Jinak je to dovoz z Itálie a můj názor je NE.. Sad
jinak nevidim vyhřívaná sedadla a má to sportovní podvozek takže dobré na vyklepávání ledvinových kamenů.. Wink

Vehicle information :

VIN long WBAVU51010A302121
Type code VU51
Type 320D OL (EUR)
Dev. series E91 ()
Line 3
Body type TOUR
Steering LL
Door count 5
Engine N47
Cubical capacity 2.00
Power 130
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour TITANSILBER METALLIC (354)
Upholstery STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)
Prod. date 2007-11-06

Zvláštní vybavení

Kód Název (rozhraní) Název (ETK)
S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Výběr vozidel centrál. objednací proces
S1CBA CO2 UMFANG CO2 rozsah
S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto Start Stop funkce
S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration
S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Multifunkce pro volant
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sport-kožený volant airbag
S2CYA LM RAEDER STERNSPEICHE 158 BMW kolo z leh. sl. hvězd. paprsek 158
S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG Pojistka šroubů kol
S302A ALARMANLAGE Zabezpečovací systém
S441A RAUCHERPAKET Kuřácký paket
S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Sport.sedadlo
S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Interiér.lišty hliník pod.broušení jemné
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Ostřikovač světlometů
S520A NEBELSCHEINWERFER Mlhový světlomet
S522A XENON-LICHT Xenonová světla

S534A KLIMAAUTOMATIK Automatická klimatizace
S563A LICHTPAKET Světelný paket
S704A M SPORTFAHRWERK M Sportovní podvozek
P7APA PAKET DYNAMIC + ADVANTAGE Paket Dynamic + Advantage
S845A AKUSTISCHE GURTWARNUNG Akustické varování bezpečnostních pásů
S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Jazyková verze italsky
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Obchodnický seznam Evropa
S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Odpadnutí křížové ovládání
S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Dokumentace k vozidlu italsky
S8SPA COP STEUERUNG Ovládání COP

Sériové vybavení

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Rozsah exteriéru v barvě vozu
S548A KILOMETERTACHO Kilometrový tachometr
Upravil jezek dne 06.08.2013 15:16

cibus
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 15:25

Registrace: 11.12.12
Něco podobného máme ve firmě de facto od novoty.

Najeto 130 tis. km, full servis BMW, 4 roky staré. Praskl tomu blok motoru.

Oprava cca 250 tis. Kč. Tak asi.

Bob
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 15:41

Registrace: 24.10.07
Pavlíku v tom tě moc neporadím v osobákách mám rád koncernový auta a jsem u MB takže jezdím ve velkém embéčkuGrin a báwa auta to tě poradí Emil sám má 330 XD a je spokojenej malá spotřeba a jede to jak z praku jenom pro nás velký kluky typu Kašák,Venda,XL Janek,IMHO, no zkrátka je to na mě malý když jsem se tam rozvalil tak vzadu bylo málo místa.

No a u těchto prémiových značek je to jak píše Cibus pořizovačka ok,ale nedej bože když tam něco vážného klekne.

Příklad soused neměnil včas olej u audi A4 multitronic kleklo to a fa 105tis,vůz pak prodal za 140kShock
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
hicks
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 16:02

Registrace: 09.07.08
Bob napsal:
pro nás velký kluky typu Kašák,Venda,XL Janek,IMHO, no zkrátka je to na mě malý když jsem se tam rozvalil tak vzadu bylo málo místa.

vzadu ma trojka imho DOST mista. Ja jsem se tam s pupkem vesel a drhnul jsem jen trochu Cool
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

czunik
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 16:24

Registrace: 08.09.09
jsem taky na velký auta..tohle asi není to pravé ořechové a podle mě na 2 litr moc km...25, a více už mají jiný najezd....ale to asi víš pavlíku
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
falcons
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 17:21

Registrace: 03.07.08
Bob napsal:
Pavlíku v tom tě moc neporadím v osobákách mám rád koncernový auta a jsem u MB takže jezdím ve velkém embéčkuGrin a báwa auta to tě poradí Emil sám má 330 XD a je spokojenej malá spotřeba a jede to jak z praku jenom pro nás velký kluky typu Kašák,Venda,XL Janek,IMHO, no zkrátka je to na mě malý když jsem se tam rozvalil tak vzadu bylo málo místa.

No a u těchto prémiových značek je to jak píše Cibus pořizovačka ok,ale nedej bože když tam něco vážného klekne.

Příklad soused neměnil včas olej u audi A4 multitronic kleklo to a fa 105tis,vůz pak prodal za 140kShock

Bobe úplně jsem vycítil tu kritickou poznámku na můj vůz a jeho prostory na zadních sedačkách, jak jsem tě jednou provezl Grin
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

Bob
žádost o prověření vozu
Přidané 06.08.2013 17:59

Registrace: 24.10.07
falcons napsal:
Bob napsal:

Bobe úplně jsem vycítil tu kritickou poznámku na můj vůz a jeho prostory na zadních sedačkách, jak jsem tě jednou provezl Grin

FalconsPfftamatuješ na ten výlet v tvém 330D ve čtyřech no....
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
Stewe
žádost o prověření vozu
Přidané 07.08.2013 06:01

Registrace: 23.06.11
PavelDR> přesně takovýho jsem chtěl kupovat. Říkám si, když máš BMW motorku, tak si koupíš i auto. Pak jsem tuhle trojkovou "FABII" okouknul naživo a jsem rád, že mám doma megakombíka Mondeo. Tam si hovím rozvalenej a ten za mnou neremcá, že nemá kam dát nohyPfft
GSA 1250 Rallye 2024

hicks
žádost o prověření vozu
Přidané 07.08.2013 09:04

Registrace: 09.07.08
Stewe napsal:
PavelDR> přesně takovýho jsem chtěl kupovat. Říkám si, když máš BMW motorku, tak si koupíš i auto. Pak jsem tuhle trojkovou "FABII" okouknul naživo a jsem rád, že mám doma megakombíka Mondeo. Tam si hovím rozvalenej a ten za mnou neremcá, že nemá kam dát nohyPfft

zalezi k cemu to auto chces. porovnavat predni nahon s motorem PRED predni napravoi s dost promakanou trojkoi zda se mi dost uchylne Smile
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Malakh
žádost o prověření vozu
Přidané 07.08.2013 09:14

Registrace: 30.09.08
PavelDR napsal:
Dokáže tady někdo zjistit podle VIN v inzerátu pravdivost km?Případně doporučíte mi toto auto koupit,nebo dokážete někdo něco podobného dovézt,nebo snad někdo podobné auto prodáváte?Předem všem děkuji za vaše názory.Hlavně bych poprosil Boba a Emila o vyjádření.

http://www.autane...yrobce=bmw

Ked tam vidim ten start/stop system obracia sa mi zaludok. Ten ropak ma nejlepsie za sebou, mechanika motora ma urcite este velke rezervy, ale vstrekovacie cerpadlo, vstreky, turbo....a vsetko su to take polozky ktorych porucha ti pri malom kilometrovom najazde predrazi prevadzku oproti benzinu.
Ak to auto nebude robit aspon 30-40 000 rocne, tak by som o jazdenom naftaku neuvazoval ani nahodou.

cibus
žádost o prověření vozu
Přidané 07.08.2013 11:40

Registrace: 11.12.12
Ještě jeden případ. Známý měl 335d. To auto mě nadchlo. Měl to 4 roky a pak bohužel ve 200 tis. km došlo k totální destrukci motoru. Jenom se z toho zadýmilo a bylo po všem. Do té doby vždy servis v BMW. V průběhu těch 4 let s tím musel několikrát nedobrovolně nocovat v Německu kvůli opravám. BMW sice platilo hotel, ale i tak to vadí.

Ježdění super, ale nikdy více, byly jeho slova. Bylo to v maximální výbavě. Nějaký veksl si to odvezl za 150 tis. O pořizovačce raději nemluvím.

Škoda. Tak jsem si na tu 335 myslel. :-)
Upravil cibus dne 07.08.2013 11:41

Stewe
žádost o prověření vozu
Přidané 07.08.2013 17:21

Registrace: 23.06.11
hicks napsal:
Stewe napsal:

zalezi k cemu to auto chces. porovnavat predni nahon s motorem PRED predni napravoi s dost promakanou trojkoi zda se mi dost uchylne Smile

Kdybych se chtěl pořádně povozit, tak si nekoupím kombíka ani trojku báwo. Vybíral jsem prostě auto pro rodinu a bylo mě vcelku šumák jestli je to předo nebo zado hrab. Takže v mém případě srovnávat trojku a mondeo uchylny fakt nejniPfft
GSA 1250 Rallye 2024

PavelDR
žádost o prověření vozu
Přidané 10.08.2013 23:13

Registrace: 13.06.11
Všem děkuji.Toto auto auto neberu.Hledám dál.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 74
Členové on-line: 1
Pivos

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.23 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI