Minulou nedeli jsem mnel dost osklivou nehodu u dubove na prostejovsku.Uz jsem doma s nemocnice ale dohromady se budu davat dlouho.Cestari spravovali silnici jak se to u nas dela a posipaly to drti v zatacce.Jinak kdyby mnel nekdo na 12advika 09,predni plexy,svetlo+drzaky byl bych rad.
uf. drsny.... dobre, ze zijes. popises co se presne stalo? ja sam mam co delat ten sterk videt, zvlast v lese kdyz prosvita slunicko...
uzdrav se
Upravil hicks dne 11.08.2013 19:51
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
presne tak.bylo to v lesiku kde porosvitalo slunicko a nejel jsem nijak rychle.policie namerila 80 ale ja si myslim ze to mohlo byt kolem 70 km.ja si to moc dobre nevybavuji protoze jsem stratil vedomy.nejhorsi na tom bylo ze motorka mne nejakym spusobem podjela a ja jsem zadama utrhl zadni kufr ktery drzi na 4 sroubech.jsem rad ze jsem nezustal ochrnuty.jinak mam rozdrcene leve zapesti ale do budoucna kufr nesmy byt na pevno.
Preji Ti at se co nejdriv uzdravis. Dneska jsem u Adamova u Brna zazil to stejny, sterk pred zatacku. Nastesti jsem to ustal, ale takovej drift a padlovalovani jak na odrazedle, to svet nevidel. Toz jeste jednou, brzy se dej dohormady.
BMW 1200 GS a ///M3
Celda napsal:
presne tak.bylo to v lesiku kde porosvitalo slunicko a nejel jsem nijak rychle.policie namerila 80 ale ja si myslim ze to mohlo byt kolem 70 km.ja si to moc dobre nevybavuji protoze jsem stratil vedomy.nejhorsi na tom bylo ze motorka mne nejakym spusobem podjela a ja jsem zadama utrhl zadni kufr ktery drzi na 4 sroubech.jsem rad ze jsem nezustal ochrnuty.jinak mam rozdrcene leve zapesti ale do budoucna kufr nesmy byt na pevno.
Přeji brzké uzdravení , jak píše i Hicks, toto je snad jedina věc co mě na našich cestách děsí .Hlavne ,že jsi to přežil
Celda napsal:
a naklopil jsi to?
17 cm
Celda napsal:
hiksy naklopil ja uz si jenom pamatuji ze jsem jel v draftu predek aj zadek
ja jsem na radarku jel snad desitky kilometru po podobne znasilnene silnici.
to same mam pri dennim dojizdeni do prace.
jedine co k tomu mam je dojem, ze ta 120/170 na sterku na silnici mozna podjizdi min zakerne, nez 90/150 na osmikile. nevim.
kazdopadne vopatrne.. bacha na zatacku NAD CHOLINEM smerem na Neuknin. temer to neni vide, sterk v PRESNE barve asfaltu.
17 cm
Předpokládám že tam žádná značka nebyla? Ty kamínky jsou past jako prase. Brzké uzdravení - vám oběma.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Také přeji brzké uzdravení.
Ty naše silnice jsou v tomto fakt unikátní. Mě vždy ještě dostane térový proužek na kterém uhnou obě kola.
To jack96: myslím si že české zákony na to mají formulku "nepřízpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky". Prostě bordel. A to se nebudu bavit o pokutě 25-50tkč za nehodu z ublížením na zdraví. (kéž bych se mílil)
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Také přeji brzké uzdravení.
Ty naše silnice jsou v tomto fakt unikátní. Mě vždy ještě dostane térový proužek na kterém uhnou obě kola.
To jack96: myslím si že české zákony na to mají formulku "nepřízpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky". Prostě bordel. A to se nebudu bavit o pokutě 25-50tkč za nehodu z ublížením na zdraví. (kéž bych se mílil)
... a tim jsou cestari z obliga. Sere me to. Verim, ze nekteri cestari jsou dusledni, cedule daji a neni treba je hazet do jednoho pytle. Ale na druhou stranu - jedna nase chyba se muze stat osudovou.
Mam najeto zatim skoro 4.000km a parkrat me tyto useky potkaly (nejlepe v lese...), ale zatim jsem to ustal... Mozna pomohly reakce z bikrosu nebo jizd na horskem kole...
Heanicar: Jj, offroadova zkusenost se na tohle fakt hodi.
Jakkoli tenka vrstva sterku na tvdrym povrchu a v zatacce a v takovy rychlosti proste klouze hodne, takze vsespasmy to taky neni....
Ale tukajic na drevo musim priznat, ze uz jsem takhle zadriftoval docela hodnekrat a vzdycky to nastejsi ustal a taky mel dost mista apod.
Celda: rychle se uzdrav, drzim palce se srustanim a i s opravou stroje Maiali nel Fango!