Tak se dál zbližujeme s mym hrošíkem a dneska to teda nevyšlo, furt si zvykam na výšku a váhu a dneska sem to nzvlád, couvam s parkoviště od stánku s klobásama a kolem mě asi 30 motorkářů, dávam levej rejd řadim jedna a sakriš prřetočil sem to moc a motorka se začíná skládat k zemi. No už sem to neustál a padla na zem :-(. Nic se nestalo až na pár škrábanců. Kurňa všechno jde supr, ale při manipulaci na místě sem si ještě nejistej. Aspoň sem si ji zved ze země a je to teda pořádnej kus
z toho si nic nedelej, ja jsem s LCCkem prastil uz asi 3x. v cca nulove rychlosti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Někdy jsem fakt rád, že twin je taková lehká koloběžka pro holky BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
...plně naložená motorka (kufry, na nich rolky, vzadu 60l rolka) a odložení moto na náměstí Madonna di Campiglio plného turistů a nějakých motorkářů v kavárně..., jsem spěchal, potřeboval jsem si sundat nemok, zatímco byl synátor v obchodě, tak jsem odkládal motorku na nevyklopený boční stojan aaaaaaa v tom jednom místě, jsem už cítil, že je to úplně v řiti ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...plně naložená motorka (kufry, na nich rolky, vzadu 60l rolka) a odložení moto na náměstí Madonna di Campiglio plného turistů a nějakých motorkářů v kavárně..., jsem spěchal, potřeboval jsem si sundat nemok, zatímco byl synátor v obchodě, tak jsem odkládal motorku na nevyklopený boční stojan aaaaaaa v tom jednom místě, jsem už cítil, že je to úplně v řiti ;o))
Když jsem byl v Madonně, nikde nebyla ani noha a nedalo se nikde dát ani kafe.
Honza_BMW_VW napsal:
Když jsem byl v Madonně, nikde nebyla ani noha a nedalo se nikde dát ani kafe.
začátken července lidí dost a v zimě ještě více ;o))
www.jantruhlar.cz
S odkládáním se počítá. Je to na to dělaný. Když to někdo vidí tak se musíš tvářit jako že to je normální.
Já jsem ji odložil už úplně novou v Touratechu po namontování navigace na dvoře. Při odjezdu jsem zjistil, že nemám zapnutou přilbu, vykopnul(nevykopnul ) bočák a už to bylo. K mému překvapení jde 1200GSA docela dobře zvedat i s kuframa pri mé výšce 174.
co mě nezabije , to mě posílí
Po týdnu motorkování v Alpách jsem se vracel domů. Po 800 km od rána jsme dostali za Znojmem v Lechovicích chuť na svíčkovou. Říkám si o.k., tady to znám, vždy tady chutnalo. Zastavím, pojíme, spočneme a povalíme domů. Tak jsem zajel na parking. Říkám si, mám plně naloženo, rolky na kufrech, hodím to do zadu, ať mám motku na očích a pár metrů od terasy....Tak jsem zajel okolo stolů s hosty, říkám si, ať se mrknou na pořádnou motorku. Zastavím mezi auty a chci se otočit. Manželka se ptá, mám slézt? Co blázníš? V pohodě... Tak si kousek couvnu, spravím rejd, s neutrálem popojedu vpřed cca 30 čísel a hňápnu na přední brzdu. V ten moment mi dochází, že 10 cm kačírku na cestě není ten správný podklad pro brždění při zlomené motorce. Přední kolo ujíždí kamínek po kamínku...no nic, opřu se o nohu. Jenže ouha, jak naschvál. Nohá krátká, na cestě díra jak prase. Ve skutečnosti chybělo pár centimetrů, možná milimetrů,že. No nedošlápl jsem. Takže mé nádherné GSo se poroučelo se mnou i s manželkou a kufry k zemi. No, na levé ruce jsem to všechno neudržel.... Nejsem Rambo. Já jsem nějak seskočil, manželka naštěstí vytuhla a nechala nohu na stupačce, takže se motka opřela o rám a kufr. Nic se nestalo. Jak jsem byl na sebe nasraný, tak jsem ji zvedl snad za desetinu sekundy...na jídlo jsem už ani nějak moc nechtěl. Ale chápaví hosté se zdrželi komentářů, takže harakiri nepřišlo na řadu. No, celé to bylo mnohem rychlejší než napsání tohoto příspěvku...Zbylých 200 km už bylo bez nehody......že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Saturnin napsal:
stát se to může, ale nesmí to nikdo vidět
Hlavně né 30 motorkářů...to je normálně na spáchání harakiri...
No to si piště, že sem měl sto chutí buď zmizet a nebo veřejně spáchat harakiri šroubovákem
právě je frajeřina ukázat zmrzlinářům že umíš zahodit před nima motorku za půl míče na parkáči jakoby to byl bicykl z výprodeje všude dobře, s kávou nejlíp
No je to děsnej pocit a potvrzuju, že při vší váze byla motrka spátky na kolech rychleš než sem si to uvědomil :-). Je pravda, že sem od zmrzlin slyšel, tyyy vole to se stát mě tak to mam nasračky . No škody sem neřešil a okukoval sem to až doma a v celku přibylo pár šrámů na místa, kde jich už je dost (padák a kryt hlavy), tedy až na novej výfuk, kde to odnesla karbonová část. No holt to k týhle motorce patří a místo polepů budou přibejvat šrámy a jak řiká kámoš, správný GS musí bejt pořádně zasraný a omlácený (tak to možná ještě jeden škrábanec zvládnu ).
Jinak je to úžasnej stroj a v duchu se ptám, proč sem to vlastně nepořídil dřív :-)
Upravil Macek01 dne 26.08.2013 14:20
... to je normalni a stave se mi to obcas taky. Vyborny je, ze pred cumilama tu motorku zase okamzite plynulym pohybem zvednu (jak jsem nasranej) a pak se z davu obcas i ozve - to bych uz nezved a nebo bych se pri tom posral.. Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
já jsem měl na kamení v Rumunsku takovej adrenalin že jsem ji zvedl naloženou i do protisvahu, a to na mě čuměli jen medvědi všude dobře, s kávou nejlíp
Bubak napsal: ... to je normalni a stave se mi to obcas taky. Vyborny je, ze pred cumilama tu motorku zase okamzite plynulym pohybem zvednu (jak jsem nasranej) a pak se z davu obcas i ozve - to bych uz nezved a nebo bych se pri tom posral..
Jojo i něco takovýho sem zaslech .
Lepší na místě než ve 150ti což :-)
Upravil Macek01 dne 26.08.2013 15:22