Ahoj, všechny vás zdravím.
Jmenuji se Ren a jako nováček bych se ráda aspoň trochu představila. Ať víte, co ode mě můžete čekat :-)
Mé motorkářské CV
Vzdělání:
2012 - 13.10. získání řidičského oprávnění A
Praxe:
1986 - cca 500 m na Jawě 350...polní cesta... jasné začátky offroadu
2004 - 5 km na vypůjčeném skútru
2013 - 7999 km... k dnešnímu dni
Pracovní stroj:
BMW F650GS
Rok narození 2002
Jízdní vlastnosti:
Skvělé. Motorka je velmi dobře ovladatelná a občas si nechá ode mě líbit i nějaké vylomeniny...já se jí pak ale vždycky omluvím :-)
Zájmy:
Jak jinak, než jízda na motocyklu
Tento skvělý stroj jsme pořídili zprostředkovaně od Ježka, tímto ho také zdravím:-) Ježku díky a nová spojka funguje též bezvadně.
Jak vidíte, jsem sice úplný začátečník, ale rok 2013 se pro mě stal naprosto zlomovým. Jsem nadšena, unešena, okouzlena. Nemůžu se nabažit té symbiózy...člověk a mašina. Hledám každou příležitost k tomu, abych mohla zase sedlat a vyjet, v podstatě kamkoli.
Jen škoda, že je téměř po sezóně a já budu s bramborou komunikovat jen při občasných návštěvách garáže a budu jí povídat pohádku,, O klikatých silnicích "
jo klidne dam se zas fotnu ted v sobotu jedu zas na chalupu mame brigadu na drevo Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
RENY napsal:
Jmenuji se Ren a jako nováček bych se ráda aspoň trochu představila. Ať víte, co ode mě můžete čekat :-)
Mé motorkářské CV
Vzdělání:
Praxe:
Pracovní stroj:
BMW F650GS
Rok narození 2002
Jízdní vlastnosti:
Skvělé. Motorka je velmi dobře ovladatelná a občas si nechá ode mě líbit i nějaké vylomeniny...já se jí pak ale vždycky omluvím :-)
Zájmy:
Tento skvělý stroj jsme pořídili zprostředkovaně od Ježka, tímto ho také zdravím:-) Ježku díky a nová spojka funguje též bezvadně.
Jak vidíte, jsem sice úplný začátečník, ale rok 2013 se pro mě stal naprosto zlomovým. Jsem nadšena, unešena, okouzlena. Nemůžu se nabažit té symbiózy...člověk a mašina. Hledám každou příležitost k tomu, abych mohla zase sedlat a vyjet, v podstatě kamkoli.
Jen škoda, že je téměř po sezóně a já budu s bramborou komunikovat jen při občasných návštěvách garáže a budu jí povídat pohádku,, O klikatých silnicích "
Tak někdy ahoj
Pro dnes dost!
Ren
moc hezky.
fotky? Pani je sice rocnik 65, ale pri vhodne udrzbe.,.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Novej napsal:
jo a v případě něžnýho pohlaví fotku v plavkách
Schrek sem svojí dá klidně taky...
Ty vole to raději ne e...... myslím šreka
Schrek tu ma video sama sebe v mankinach:
YouTube Video 17 cm
RENY napsal:
Mé motorkářské CV
Vzdělání:
Praxe:
Pracovní stroj:
BMW F650GS
Rok narození 2002
Jízdní vlastnosti:
Zájmy:
Tak někdy ahoj
Pro dnes dost!
Ren
Tak Tě tu konečně vítám. R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
:-D Koukám, že mé přihlášení způsobilo menší poprask :-)
Srek mě velmi pobavil, ale víš Ty co, on ten ročník 65 není až tak moje zásluha a kdybych to bývala věděla, tak se narodím trochu později :-)
Novej napsal:
jo a v případě něžnýho pohlaví fotku v plavkách
Schrek sem svojí dá klidně taky...
17 cm
Tak když jste tak pěkně zareagovali na povídání od Renči,
tak bych mohl přidat maličký kousek pokračování.
Myslím si, že rozhodný okamžik pro vznik tohoto jejího nového koníčku byla naše loňská dovolená na Slovensku, kde jezdila ještě na 1200 za mnou a zalíbilo se jí to natolik, že se rozhodla, že to zkusí sama. Tak se přihlásila do autoškoly, přes zimu se koupilo malé GSo a na jaře vyrazila.
Letos v létě jsme si udělali zhruba 10 dní dovolené, kdy jsme projezdili horské silnice a silničky v Orlických horách a Krkonoších z obou stran hranice a najezdili jsme při tom zhruba 2000 km s jediným cílem - trochu potrénovat techniku jízdy. Musím napsat, že to snad účel splnilo a že byla radost koukat, jak se každým kilometrem její průjezdy zatáček zlepšovaly.
Nakonec snad už jen to, že jsem vážně nečekal, že jí to tak chytne a že se pro ni GSo stane takovým obrovským koněm.
Upravil lpes dne 03.10.2013 14:49
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX