tj bude nova 660ka ?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tvl, ukazoval jsem Ti to na tech spionfotkach asi pred mesicem
nou jů did not
17 cm
Tvl, ukazoval jsem Ti to na tech spionfotkach asi pred mesicem
nou jů did not
Ajem šůůůr áj dyd!
Ale bylo to trochu z rychliku a mel jsi dalsi praci, to jo...
aha tak to jo.
hele, jestli to bude kompati****ni s tim dockem na riditka, vidim to jako jasnou variantu
a dobry doplneni k 660 (treba na delsi jizdy po silnici)
17 cm
V článku píšou, že už nebude kompaktivilní s MapSource a Base Camp. A jestli dobře vidím tak nemá uzamykatelný držák. Ve Stratosu říkali, že má doživotní aktualizaci map. V článku to ale nepíšou.
co mě nezabije , to mě posílí
To Hicks: Kompatibilní s dockem na LC by to mělo být. Ten dock je uzamykatelný? Na poslední fotce v článku se zdá, že je to v tom docku na LC a že má zámek. Vidím to správně?
co mě nezabije , to mě posílí
Mám pár informací z amerického Garminu...
- je to první navigace, která je vyrobená pro BMW exkluzivně, není to jen OEM verze nějaké existující navigace Garmin. Je to prostě výhradně a jen pro BMW, nebude existovat ani jako Garmin ani jako H-D apod. Prostě je to navigace vyvinutá pro BMW a basta.
- trasa může mít až 3750 bodů, 30 průjezdních bodů a mezi těmi 3750 body může být ještě dalších 125 bodů pro tvarování trasy. Ve srozumitelné řeči to znamená, že půjde přepočítat cizí prošlá stopa na docela použitelnou navigační trasu naprosto automaticky. To je rozhodně funkce, která má smysl.
- offroadové funkce jsou identické se Zumem 660
- při vyšší úrovni zoomu se zobrazuje z mapy více informací než u řady Zumo. Není to tak, jak to bylo/je v GPSMAP ale hodně se to tomu podobá
- displej je o něco jasnější než 350/390 a tím pádem je jasnější než Zumo 660 i při 5" úhlopříčce
Budu mít ještě víc informací později během týdne. Každopádně příští rok se čeká nová high-end motorková navigace a čekal jsem, že to bude vycházet z téhle verze a vypadá to, že nebude. Nicméně máme slíbeno že dostaneme prototyp ve finální verzi mezi prvními, tak se uvidí... *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
georg napsal:
To Hicks: Kompatibilní s dockem na LC by to mělo být. Ten dock je uzamykatelný? Na poslední fotce v článku se zdá, že je to v tom docku na LC a že má zámek. Vidím to správně?
jj. je to uzamykatelne, nicmene plastomrdni.
17 cm
TomasTT napsal:
Psal jsem nějaké info v diskuzi o 1200GSA LC:
BMW NAVIGATOR V
Mám pár informací z amerického Garminu...
- je to první navigace, která je vyrobená pro BMW exkluzivně, není to jen OEM verze nějaké existující navigace Garmin. Je to prostě výhradně a jen pro BMW, nebude existovat ani jako Garmin ani jako H-D apod. Prostě je to navigace vyvinutá pro BMW a basta.
- trasa může mít až 3750 bodů, 30 průjezdních bodů a mezi těmi 3750 body může být ještě dalších 125 bodů pro tvarování trasy. Ve srozumitelné řeči to znamená, že půjde přepočítat cizí prošlá stopa na docela použitelnou navigační trasu naprosto automaticky. To je rozhodně funkce, která má smysl.
- offroadové funkce jsou identické se Zumem 660
- při vyšší úrovni zoomu se zobrazuje z mapy více informací než u řady Zumo. Není to tak, jak to bylo/je v GPSMAP ale hodně se to tomu podobá
- displej je o něco jasnější než 350/390 a tím pádem je jasnější než Zumo 660 i při 5" úhlopříčce
Budu mít ještě víc informací později během týdne. Každopádně příští rok se čeká nová high-end motorková navigace a čekal jsem, že to bude vycházet z téhle verze a vypadá to, že nebude. Nicméně máme slíbeno že dostaneme prototyp ve finální verzi mezi prvními, tak se uvidí...
Tomasi pocitam/doufam, ze to bude mit RYCHLEJSI CPU. to, co je ted v 660, je fakt trága.
17 cm
No je to logický, když to je o 4 roky novější HW. Podle mě to vychází z Dezlu 5", je tam hodně podobností. Ten je hodně slušný - stejně jako 7" verze. Tyhle větší displeje potřebují vyšší výkon kvůli vykreslování detailů a věřím tomu, že to špatný nebude.
Mě ale logicky moc BMW navigace nezajímá, spíš jak bude vypadat ten nový high-end model dostupný od Garminu. Navíc BMW nechce aby to spolupracovalo jakkoliv se software, který se používá pro offline plánování a jejich představa je, že budou mít nějaký vlastní portál, kde by si lidi sdíleli a nahrávali trasy online. Pochopitelně to můžou udělat, když budou chtít ale tím se to uzavře poměrně velký skupině lidí, kteří tu navigaci chtějí použít třeba pro výlet do Tuniska nebo Maroka nebo kamkoliv jinam, kde to není pokryté mapami CN.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kdyz jsem viděl po zapnuti dole v tom napisu nazev NOKIA, polilo me horko.... to zas bude paskvil kterej bude samej problem...
Upravil jezek dne 09.10.2013 14:30