Ahoj, dnes jsem se ujistil, že originál světla s žárovkou Osram Night Breaker stojej za prd. Napadlo mě vyslat do éteru otázku, jak jste to vyřešili vy?
Za každej tip budu rád.
Vyresil jsem to pridavnejma svetlama. Pouzivam napodobeninu Visionx ( prodava treba Pardal ) sviti to bezvadne a hlavne jsem mnohem vice videt. Kdyz je mam rozsviceny tak ani nepoznam jestli ta bludicka ( hlavni svetlomet ) sviti nebo ne.
F 650 GS (00)
Ano koukal jsem na ty čočky od TT ale píšou, že je to pro rok 2004 a výš, já mám bohužel 2001 :-( a navíc stojej dost peněz. Neexistuje něco podobnýho od jiný firmy?
Tomyz napsal:
Ano koukal jsem na ty čočky od TT ale píšou, že je to pro rok 2004 a výš, já mám bohužel 2001 :-( a navíc stojej dost peněz. Neexistuje něco podobnýho od jiný firmy?
Pokud jsou LED tak no problém a pokud klasika H3 Tak s oběma když budou svítit naráz i se světlem tak to bude na hraně
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Jestli to jsou mlhy a svítíš s nima pořád jsi sebevrah. Je jen otázka času kdy tě někdo přehlídne že blikáš
taky jsem nad tim uz premejslel. Mam je doma od dubna a zapojil jsem je az minulej patek jedno je mlha a druhy dalka. Pravdepodobne koupim jeste jednu sadu a mlhovky prehodim nekam niz.
F 650 GS (00)
servisak napsal:
mlhy dej dolu a dálky někam níž pod blikač tohle je extrem
Dalkovi necham s klidnym srdcem u blinkru tam kde jsou. Stejne se s nima neda svitit kdyz nekdo jede proti. Uchyceni kdyztak zitra vyfotim. Jinak je to udelany co dum dal a zadny extra vymejsleni.
F 650 GS (00)