Chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s touto taškou na řídítka. Dle brožury to má pasovat i na 1150GS, ale musím přiznat, že mně to teda nepasuje, aspoň ne ty dvě příchytky ze čtyř. Nevím, jestli byly dva typy řídítek ? Díky za info
MajklGS přiložený následující obrázek:
mám ji na 12adv07, ale to tě asi nezajímá
Sedí ne úplně super, 2 sucháče bych si uměl představit že budou držetí víc, s větším přesahem, ale za jízdy bez problémů, a funkčnost taky super
říkám si hurikán
Hlavně se ta taška dělá v asi dvou verzích, podle roku výroby moto... Je tam právě jiné uchycení, tuším že se to řešilo kvůli krytům na ruce, ale to už fakt přesně nevím...
ma niekto nejake prakticke skusenosti s pouzitim tejto touratech tasky na rajdy v kombinacii s originalnou BMW hrazdou na rajdoch na R 1200 GS Adventure 2010 DOHC ?
ahoj, tašku od wunderlicha mám teď nově na 2010 DOHC (bez hrazdy), zatím bez zkušeností při jízdě, myslím, že by to chtělo delší sucháče, při montáži se trochu "deformuje" uvidíme po zatížení...?? zkoušel jsem simulovat hrazdu, taška je v originále na středu řídítek, pokud je hrazda bez chrániče myslím, že by to šlo, ale bude potřeba ji trochu vyhnout do předu a mohlo by se hůře koukat na budíky?!?! opravdu to chce vyzkoušet. oba druhy co v současné době nabízejí jsou rozměrově stejné, rozdíl je pouze v kapse s slidou (pro mobil,atd.) v horní části.
GSBerru napsal:
ahoj, tašku od wunderlicha mám teď nově na 2010 DOHC (bez hrazdy), zatím bez zkušeností při jízdě, myslím, že by to chtělo delší sucháče, při montáži se trochu "deformuje" uvidíme po zatížení...?? zkoušel jsem simulovat hrazdu, taška je v originále na středu řídítek, pokud je hrazda bez chrániče myslím, že by to šlo, ale bude potřeba ji trochu vyhnout do předu a mohlo by se hůře koukat na budíky?!?! opravdu to chce vyzkoušet. oba druhy co v současné době nabízejí jsou rozměrově stejné, rozdíl je pouze v kapse s slidou (pro mobil,atd.) v horní části.
dik za odpoved pane skusenosti s wunderlichom mam osobne a viem ze sa tam da v pohode dostat ide mi konkretne o ten touratech ci ho niekto ma v kombinacii s hrazdoulive fast, die young be wild, have fun
Podobný dotaz či prosba o radu - u této čínské hračky taky uvádí R1150GS a taky mám pochyby, že tam půjjde napasovat (jedině asi pod hrazdu?): https://www.aliex...mainSearch
Mám ji pár let na 1200 r05,bez hrazdy.Drží dobře,nepřekáží.Jednou za uherský rok ji postraším impregnací ve spreji,ale asi i bez toho by fungovala dobře i za mokra.
taky jsem nad ní přemýšlel, ale mám tam navěšeno moc věcí než abych si to pořídil
kdyžtak sehnat se dá i na aliexúresuSe štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Měl jsem ji na své 1150. Zezadu byl takovej tunylek a tama jsem protahnul kulatinku pr. 5mm z kompozitu o něco delší než je taška. Pak jsem ji přitáhnul el.páskama k hrazdě. Ale dal jsem jí pryč bo mi tam zavazela a nic se do ní nevešlo