Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Říjen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

vlastníci 4-kolek
Kazach
Přidané 01.12.2013 17:46

Registrace: 09.06.11
Zdarec je tu mezi námi někdo vlastnící 4-kolku? Já osobně tento stroj používám v zimě na zahnání nudy...když nelze jezdit na našich BMW....pokud by tu někdo byl,mužeme dát nějakou offroad vložku společně.čus Milda

mrkef
vlastníci 4-kolek
Přidané 01.12.2013 20:04

Registrace: 17.06.12
ja také vlastním malého mezka renouska jezdim jako drak i v lete i v zimne bugs

Alda
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 10:25

Registrace: 20.10.07
Ja uz mam to nejlepsi za sebou. Nejvic jsem toho odjezdil na Kingquadu, vcetne Rumunska, ale po tech vsech pruserech tady jsem to vzdal. Proste neni kde legalne jezdit.
Ted mam Glada, vicemene ale hlavne na uklid snehu.

Ale bylo to fajn Smile
img8.rajce.idnes.cz/d0801/0/87/87950_7abb68892ac1011aa8bb285373f8bfe5/images/P1000128.JPG

Kazach
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 11:34

paradní...a jaktože není kde jezdit? přeci pokud je to zpevněná cesta a není tam zákaz vjezdu,tak se tam jezdit muze ne? nebo se pletu?

Bubak
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 11:41

Registrace: 26.03.07
.. vlastni nemam.. ale obcas si v zime pujcuju na zasnezene silnice a cesty 3 a 4te tridy - treba Jeseniky jsou luxusni, kdyz cerstve nasnezi. Nelitame s kamosem sice po lesich, ale i tak je to dost legrace.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

Alda
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 16:29

Registrace: 20.10.07
Jendam napsal:
paradní...a jaktože není kde jezdit? přeci pokud je to zpevněná cesta a není tam zákaz vjezdu,tak se tam jezdit muze ne? nebo se pletu?

Musim se priznat, ze kupovat si 4o kvuli jezdeni po asfaltu me nenapadlo. Mam rad teren, blato, vyjezdy, vodu.. a proto pro me neni kde legalne jezdit.
Ale mrzi me to, to priznavam, bavilo me to priserne moc.

img8.rajce.idnes.cz/d0801/0/87/87950_7abb68892ac1011aa8bb285373f8bfe5/images/P1000151.JPG

tobu
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 18:26

Registrace: 19.05.12
to mě povídej, ten adrenalin už nezažiješ.....před lety toho moc nebylo, dnes všude samá china...bohužel před měsícem šla k novému majiteli :-( na jízdy v Ukrajině s mrkví nejde zapomenout...

Kazach
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 18:32

ja si právě ted k bramborakovi koupil Maxe 400 ,dneska a včera jsem byl s dcerkou po polnačkách atd...super,jako naprosto to stačí na zahnání nudy v zimě...a proto jsem myslel,žejsou tu stejní nadšenci v zimě...jinak u nás tady u Chvaletic je ohromna navážka z elektrarny z popílku, a je tam vybudovana enduro trat se vsim co k ní patři,je tam mraky výjezdu cca kazdej ma dobrych 30 metru!!! je jich tu asi dvacet + brody skoky atd...jezdíme tam porad je to naprosto mimo civilizaci,takze to nikomu tam nevadí,rozlohou je ta trat cca 3x3 km!!!

mrkef
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 19:32

Registrace: 17.06.12
jo jo ukrajina to bylo bozi mamina uz ma chemcu za sebou tak mohu asi nejspis vyrazit opet na Kobyleckou kdo se prida_

tobu
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 20:34

Registrace: 19.05.12
já nee, tak jen aby jsi se mnou nepočítalbye

BIGR
vlastníci 4-kolek
Přidané 02.12.2013 21:01

Registrace: 30.12.07
Jendam napsal:

Bohužel se PLETEŠ. Podle zákona NESMÍŠ mimo veřejnou komunikaci ani když tam není značka zákaz vjezdu.
Takže kromě silnic nemáš správně jinde co dělat ani na zpevněný cestě a v lese už vůbec. Někdo to omlouvá formulkou účelová cesta,ale když narazíš na zákon,tak ti nic nepomůže...
Je to ale všechno o lidech. Já se snažím nikde moc neprudit a chovat se "slušně". Když potkám někde v lese hajnýho,tak slušně pozdravím a poděkuju,když uhne. A než se vzpamatuje,jsem pryč.Grin
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

Kazach
vlastníci 4-kolek
Přidané 03.12.2013 18:59

BIGR napsal:
Jendam napsal:

Bohužel se PLETEŠ. Podle zákona NESMÍŠ mimo veřejnou komunikaci ani když tam není značka zákaz vjezdu.
Takže kromě silnic nemáš správně jinde co dělat ani na zpevněný cestě a v lese už vůbec. Někdo to omlouvá formulkou účelová cesta,ale když narazíš na zákon,tak ti nic nepomůže...
Je to ale všechno o lidech. Já se snažím nikde moc neprudit a chovat se "slušně". Když potkám někde v lese hajnýho,tak slušně pozdravím a poděkuju,když uhne. A než se vzpamatuje,jsem pryč.Grin
popravde jsem se také nesetkal s tím,že by někdo prudil....a to jezdíme prostě všude...ale je to bohužel vina tohodle systemu,že není kde jezdit a vse je zakazany....bohužel

BIGR
vlastníci 4-kolek
Přidané 03.12.2013 19:14

Jendam napsal:
BIGR napsal:
Jendam napsal:

popravde jsem se také nesetkal s tím,že by někdo prudil....a to jezdíme prostě všude...ale je to bohužel vina tohodle systemu,že není kde jezdit a vse je zakazany....bohužel

JJ třeba v Rakousku jsou značený endurostezky jako u nás cyklostezky. A pak že to nejde...
BMW R1200GS

PavelDR
vlastníci 4-kolek
Přidané 03.12.2013 19:34

Registrace: 13.06.11
BIGR napsal:
Jendam napsal:
BIGR napsal:
Jendam napsal:

JJ třeba v Rakousku jsou značený endurostezky jako u nás cyklostezky. A pak že to nejde...

Jenomže u nás neumíme přijmout rozumné věci ze západu.Třeba denní svícení u aut v létě.V Rakousku to zrušili a řekl bych,že pro motorkáře je to 100% plus,protože jsou líp vidět.Řekl bych,že těch případů bude víc,ale jsme schopni s tím něco udělat?Můžete to zkusit říct svým poslancům,třeba i těm které jsme nevolili(tak jak už tu někdo někde navrhoval),ale myslím si,že je to zbytečné.Ve Znojmě je bývalý tankodrom.Za totality se tam pořádalo plno závodů,od autocrossu až po trial a dnes tam pomalu nemůžeš jít ani pěšky,protože tam ochranáři našli nějakou chráněnou kytku.Ta kytka tam ovšem rostla i když tam jezdila armáda.

BIGR
vlastníci 4-kolek
Přidané 03.12.2013 19:44

PavelDR napsal:
BIGR napsal:
Jendam napsal:
BIGR napsal:
Jendam napsal:

Jenomže u nás neumíme přijmout rozumné věci ze západu.Třeba denní svícení u aut v létě.V Rakousku to zrušili a řekl bych,že pro motorkáře je to 100% plus,protože jsou líp vidět.Řekl bych,že těch případů bude víc,ale jsme schopni s tím něco udělat?Můžete to zkusit říct svým poslancům,třeba i těm které jsme nevolili(tak jak už tu někdo někde navrhoval),ale myslím si,že je to zbytečné.Ve Znojmě je bývalý tankodrom.Za totality se tam pořádalo plno závodů,od autocrossu až po trial a dnes tam pomalu nemůžeš jít ani pěšky,protože tam ochranáři našli nějakou chráněnou kytku.Ta kytka tam ovšem rostla i když tam jezdila armáda.

Armáda může všechno stejně tak myslivci a těžební firmy. Rozrajtujou traktorama a dalšíma strojema les a to je v pořádku. Ty projedeš,pomalu to neni ani poznat a to je trestný. Nehledě na to,že jim z těch jejich strojů teče olej atd.
Jo chápu kdyby do lesa jezdil každý jak se mu zachce bylo by to začátek konce přírody. Ale všeho s mírou a zdravým rozumem...
Proto sice jezdim lesem,ale pokud možno po cestě a "nedráždím" zbytečně. Vždyť tam chci příště zase projet a koukat jak je to tam hezký...
Bohužel jsem už měl tu čest i s opačným přístupem. Jako: "Já jedu,jsem nejlepší borec a po mě potopa."Shock
BMW R1200GS

rick
vlastníci 4-kolek
Přidané 03.12.2013 19:57

Registrace: 29.04.12
BIGR napsal:

Nemáš nějaký odkaz,na mapu?
Našel jsem jen Francii http://www.wikilo...amp;uom=mi
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
BIGR
vlastníci 4-kolek
Přidané 03.12.2013 20:14

rick napsal:
BIGR napsal:

Nemáš nějaký odkaz,na mapu?
Našel jsem jen Francii http://www.wikilo...amp;uom=mi

Bohužel nemám,ale na netu se dá najít všechno,tak tam třeba něco najdeš.
BMW R1200GS

dastr
vlastníci 4-kolek
Přidané 04.12.2013 09:55

Registrace: 28.09.10
mám linhajka 300 - dřív jsem jezdil na vyjížďky, měl jsem suveréně nejslabší motůrek... samá yamaha, glad, kingquad... teď už nejezdim, mám radlici, kárku tak má využití pro dřevo do krakonošova.... práce udělá mraky, na dvoukoláku bych to vozit nechtěl.....
dastr přiložený následující obrázek:

[109.18Kb]

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 130
Členové on-line: 1
Karlos81

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.35 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI