Opět bych se rád zeptal někoho se zkušeností, tentokrát s používáním neorigo vyhřívaných heftů na F650 GS rok 2000.
Co jsem zatim propátral, tak druhově a cenově je k dispozici asi totok http://www.mototr...-vyhrivane
Nebo i něco jiného?
Které z nich (nebo jiné) by sa hodili na výše zmíněnou motku?
Je něco co je třeba mít v merku...?
Díky za jakékoli popostrčení.
pouzivam saito II (jednicky jsou dost slaby) kdyz ji dobre nainstalujes vydrzi tak 30-50tis pouzivani pak se musi spravovat - vetsinou kabliky v otocny rukojeti , coz nekdy nejde , topi dobre a ve sleve u luise se daji sehnat cca 800 takze cena vykon myslim dobry
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
z vlastní zkušenosti nemůžu saito doporučit... guma naprd, a vyhřívání žádnej zázrak. koupil jsem raději ty nejnovější oxford adventure. je to sice dražší, ale rozdíl poznáš v při prvním zapnutí. Dopnkynamoto je ted nabízel za hezkou cenu...
Mám tyto starší oxfordy http://www.motoga...f693-p1099, jednou asi po 10 km co jsem je nainstaloval, vznikl někde zkrat, vše vyreklamováno a teď už slouží cca 10 tis km, a zatím nemůžu říct jediné špatné slovo, jediný menší problém je při instalaci, rukojeť plynu se musí trochu zbrousit, vyhřívání na ni nejde nasadit, jak je to u těch nových netuším
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
D-A-G-R napsal:
Mám tyto starší oxfordy http://www.motoga...f693-p1099, jednou asi po 10 km co jsem je nainstaloval, vznikl někde zkrat, vše vyreklamováno a teď už slouží cca 10 tis km, a zatím nemůžu říct jediné špatné slovo, jediný menší problém je při instalaci, rukojeť plynu se musí trochu zbrousit, vyhřívání na ni nejde nasadit, jak je to u těch nových netuším
Můžu doporučit.Tři sezóny jsem je měl ještě na mé bývalé CBR XX .Guma v poho,a suprový nástup po zapnutí,je jsou trochu silnější
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
jojo, jsou celkove No. 1 ja jsem vubec nic nemusel upravovat. Proste sem je postrikal sprejem na vlasy a navlikl... mam ty co postoval petronelo a na 100% to zapinam opravdu mininalne. Neda se na tom dlouho udrzet ruka
jeste takova poznamka... Pocitej s tim, ze maji znatelne vetsi prumer nez samotny gripy. Takze nekdo kdo ma maly ruce, potom nemusi mit uplne pevnej uchop...
Ja pouzival saita za 800 je to super pak jsem sehnal jeste daytony ty taky super a byly taky za 800
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Oxfordy- Premium Adventure som si dával na bývalú Dakarku tiež, káble parádne-kvalitné, dostatočne dlhé a s priloženou poistkou, rukôväte citeľne hrubšie ako pôvodné, čo mne ale vyhovovalo a ovládač vodotesný, dobre ovládateľný aj v rukavici, osobne som ich nikdy nenastavil na vyššiu, ako 3-4 úroveň ohrevu z 5 dostupných /30,40,50,75 a 100%/.
Výhodou je aj to, že ak neregistrujú "ruch" v napätí, rozbliká sa zelená dióda a ak nezasiahneš, samé sa po chvíľke vypnú, tj. nevybijú ti batériu.
Montáž ľavej v pohode a bez problémov, na strane plynu horšie- bolo treba brúsiť vnútorný priemer rukoväte /neoriginál volant- Acerbis PHS/, aby som ho tam dostal, trocha lamentovania s trasami káblov a kam umiestniť ovládač a vyšlo mi z toho toto:
DodikPE přiložený následující obrázek: