Do prodeje jsme zařadili nové výukové DVD Enduroškola - On the Road našeho kolegy Milana Holého. Nové DVD je pochopitelně kompletně v češtině a natočil ho známý a oblíbený filmař - Hynek Bernard. Určitě znáte některé jeho dokumentární projekty nebo soutěžní snímky z festivalů apod. Hynek mimochodem právě vyrábí novou sérii televizního seriálu Moto-Cestou-Necestou s Pavlem Liškou a Janem Revai z Gruzie a Arménie, který půjde v televizi již brzy po novém roce. Takže určitě se nemusíte bát, že výukové DVD bude "usínací" a plné amatérských záběrů. V případě zájmu můžeme dodat i dvojsadu s prvním dílem DVD enduroškoly, které se týká předvším ježdění v terénu s velkým cestovním endurem.
Jo objednal by jsem taky a oba díly, ale doprava za DVD 188,- mi přijde jako úlet, když to česká pošta umí za 68,- Takže až si tam změníte podmínky budu s Vámi rád obchodovat.
Coze 188,- za poslani DVD to maj kluci asi chybu neni to doprava na slovensko?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Coze 188,- za poslani DVD to maj kluci asi chybu neni to doprava na slovensko?
Ne ještě jednou jsem se díval aby jsem někoho nenaštval, ale je to tak. CHÁPU ŽE MAJÍ JEDNOTNOU CENU S PPL ALE U NĚKTERÝCH POLOŽEK BY SE K DOPRAVĚ MĚLO PŘISTUPOVAT JINAK.
To se mě taky kdysi stalo, že chtěli poštovné 188. Napiš Tomovi, měli tam tehdy nějakou chybu.
To není špatněj nápad, mohou to někam uložit a my můžeme zaplatit za heslo, ale kdo jim zaručí že by to heslo někdo neposílal dál.....nevím k tomu se musej vyjádřit. Každopádně by měli dělat rozdíl v zasílání DVD a jiným levným a neobjemným zboží oproti jiným věcem.
DM3555 napsal:
To není špatněj nápad, mohou to někam uložit a my můžeme zaplatit za heslo, ale kdo jim zaručí že by to heslo někdo neposílal dál.....nevím k tomu se musej vyjádřit. Každopádně by měli dělat rozdíl v zasílání DVD a jiným levným a neobjemným zboží oproti jiným věcem.
Jsou uloziste, kde se da nastavit pristup na heslo a omezit pocet stahnuti, to by mohla byt cesta... Zaplatis, az dorazi penize k nim, poslou pristupove heslo a muzes si to stahnout...
Pokud mi někdo poradí, jak film někam uložit a oproti platbě nechat třeba jednou stáhnout, tak to klidně budu dělat.
Zas na druhou stranu, tohle není standartní film hollywoodské produkce, ale video nadšenců, co rádi jezdí. DVD má hezkej obal a tak se třeba může stát součástí něčí sbírky moto filmů.
Po celkem úspěšné jedničce a po přemlouvání od kamarádů, jsem se rozhodl investovat skoro celý zisk do výroby druhého dílu, který je zaměřený opravdu na to, jak sebe i motorku připravit na cestu, (teorii jízdy offroad naleznete na jedničce).
Doufám, že se to hned nebude šířit někde na serverech a prodeje vydělají na případné další video.
Noo kolko budou stát oba díly? :-) Aji bych si je oba koupil i na DVD nosičích klidně ---- Pod stromek uplně perfektní až zabijácká kombinace :-D Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
To si těch připlatím a budu to mít i s krásným obalem, který mi Milane určitě s radostí podepíšeš.. a napíšeš věnování... aby to za pár let mělo cenu minimálně stokrát větší :-D.... Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...