Eman_ napsal:
kurňa kolik tech lidí má dnes narozeniny...to už jsem tak nažvékanéé
Nechápu, proč si lidi nevyplní správné datum narození. Jako kdyby to byl super extra mega tajný údaj. Viz. bmwbobek, kajos nebo třeba PedroGS. Úctyhodný věk, fakt... Mad
Toto se dnes píše v narozeninách a já už dlouho plánuji otázku ohledně profilu uživatele.Nevím jestli se to tady řešilo,ale co jsem četl,tak asi ještě ne.Narazím třeba v inzerci na něco co by se mi líbilo.Podívám se do profilu,abych zjistil odkud dotyčný je,případně jestli má telefon,že bych mu zavolal a ono tam krom přezdívky nic není.Myslím si,že by některé údaje měly být povinné a hlavně pravdivé.Co na to říká Miloš,jde s tím teď ještě něco dělat?
.
macabe napsal:
Někteří z nich sem už třeba ani nechodí, zaregistrovali se zjistili co potřebovali a už se tu neukázali.....
To bych až tolik neřešil, to není podstatné. Je fakt, že profily které se delší dobu nepoužívají by se měly smazat. Ale na druhou stranu - co je delší doba? Také mě "štve", jak napsal Pavel výše, že se někdo zaregistruje a uvede nepravdivé údaje, nebo žádné. Viz datum narození, bydliště. Žádného nikdo nenutí aby detailně vypisoval z které dědiny (třeba Praha) kdo pochází a kdy má narozeniny - stačil by rok narození. Pokud někdo uvede vyloženě nepravdivé údaje, smazat profil. Je to sice cenzura, ale jinak to nejde. Chápu, že na to Miloš asi nemá čas, dávám to jako návrh na možné řešení.
Slovy klasika: "I v bordelu musí být pořádek..."
Upravil hobr dne 01.01.2014 14:48
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Naprosto souhlasím.... Myslím že v databázi by mělo jít vyfiltrovat profily, které nebyly používány déle než třeba rok a ty smazat. a hromadně poslat všem uživatelům zprávu o doplnění profilu. A dát podmínku, kdo chce inzerovat nebo odpovídat na inzeráty musí mít v profilu vyplněné ty a ty údaje.
xHackerM napsal:
Hlavně kontaktní údaje by měly být kompletní a pravdivé. Třeba Eman tam nemá mail ani telefon.
Podle mě to není až tak důležité (jsou ještě PM zprávy), nicméně Eman (jakožto celebrita) by to měl mít vyplněno i s místem bydliště!
Upravil hobr dne 01.01.2014 14:45
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
A já tedy zrovna s kontaktníma údajema rozhodně nesouhlasim. Telefon v profiůu uvedený mam ale už jsem ho chtěl několikrát smazat. Stalo se mi párkrát že mi někdo volal kvůli něčemu co mě nezajímalo s nabídkou jestli to nechci koupit a podobně. Navíc jsou na internetu vyhledávače co hledají telefonní čísla a pak Vás otravujou různá call centra.
Ať si každej uvede co chce aby o něm ostatní věděli. Ke komunikaci má sloužit předevšim PM. Pokud něco chybí v jeho profilu tak se ho zeptejte přes PM a to samý platí pokud chcete někoho kontaktovat a nemá tam uvedený číslo.
Datum nebo rok narození je to samý, možná to řeknu ostře, ale co je komu do toho kdy se dotyčný narodil, pokud to bude chtít sdělit tak to vyplní a pokud ne tak ne.
Jediné co bych změnil je dát možnost u profilu nevyplňovat datum narození a tim pádem nebude mít sto lidí narozeniny 1.1.
Druhá věc je zadávat datum nebo rok narození při zakládání profilu ale mít možnost že datum bude neveřejné a nikdo to neuvidí.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
A nebo odstraníme ten náhled kdo má kdy narozeniny a bude po problému úplně.
Když má někdo strach že mu bude voláno z call center, at si sem ten telefon nedává. Já ho tam třeba mám už jen proto, že mi volají lidi tady z fóra a potřebují s něčím poradit atd... Já s tím problém nemám. Nejde nikoho donutit k tomu, aby uváděl pravdivé informace. Nebo jde to, ale je to nákladné.
Další věc jsou neaktivní registrovaní lidí. To jako že náš kamarád DOC (ať se mu tam nahoře dobře jezdí) by měl být po 2 letech smazán a všechny jeho příspěvky tím pádem ve foru také?? BLBOST !!! F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
proč by mělo být vyplňování data narození, telefonu atd. povinné? Máte málo povinností v životě, málo úřední buzerace co musíte a nesmíte?
Co takhle povinně do profilu scan OP, výpisy z účtu za poslední rok, aby jsme mohli posoudit, zda má právo být někdo zaregistrován?
Už aby se jezdilo..
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
A proč tu musí všichni vědět jak se jmenuju, kde bydlím, kdy jsem se narodil, jaké mám tel. číslo, jaké moto ? Kdo chce, ať si to zveřejní, ale nutit druhé k tomu samému, to je přece blbost, seznamky jsou jinde.
90% lidi nevi jak se jmenuju krestnim jmenem a myslim ze to nikomu nevadi. A jestli ti Pavle vadi ze nevis kdy jsem se narodil tak se stav a ja ti to poseptam..
Navrhované "buzerace" typu povinné vyplňování, mazání profilů atd. jsou cestou do pekel. Existuje hodně lidí, kteří mají co říci, čím pomoci, ale tento kyberexhibicionismus se jim příčí.
xHackerM napsal:
Hlavně kontaktní údaje by měly být kompletní a pravdivé. Třeba Eman tam nemá mail ani telefon.
Eman jako celebrita telefon samozrejme zverejnit nemuze a dobre si vybira,komu ho da.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Můj názor je,že povinné by to být nemělo..už takhle nás FB a tyhle sra.ky svazujou...osobně nemám problém s emailem a mobilem,ale datum narození apod....s tím nesouhlasím...
Tohle mě opravdu přijde paranoidní... Mám v profilu uvedeno jak se jmenuju, protože se tak jmnenuju. Přijde mi to naprosto férový vůči ostatním. Nemám potřebu ani důvod se schovávat. Stejně tak tak mám majl a mobil. Když někdo něco potřebuje, ozve se a je to. Stejně tak to můžu udělat já. Za celou dobu registrace tady mě nikdo z nějaký mimoagentury nekontaktoval. Nikdo nechce žádný čísla občanek nebo výpisy z účtů.
Uvést jak se jmenuju (to je základ) je prostě gentlemanský přístup. Pro někoho je to hold problém a radši si bude vymýšlet tisíc důvodů, aby byl in nebo co a nemusel to napsat. Fakt ujetý...
Pink Floyd - Coming Back To Life
Rozhodne bych zadnou povinost nezavadel. Jen snad , aby si vsichni upravili to datum narozeni . Je to na kazdym jestli chce, aby mu nekdo volal ci jinak ho kontaktoval.
Jinak co me treba nekdy stve, tak to, ze nevim kdo je z jakyho kraje, a kdyz neco potrebuju tak se musim ptat tudiz dotycnyho "otravovat", pak zjistim, ze bydli an druhym konci republiky a treba uz je to pro me v te situaci nedosazitelne a vpodstate jsme ho zbytecne "otravoval".
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Takže chápu to dobře,že se věčina lidí chce něco dozvědět,v něčem se poučit,o něco se podělit nebo něco prodat,ale ti okolo si nezaslouží ani vědět jméno(přijmení už klidně né),věk(abych věděl,jak se k tomu či onomu jedinci chovat a s jakou vážností brat jeho příspěvky) a přibližnou lokalitu,ve které bydlí? Pokud jo,tak já na to mám svoje řešení-tyhle lidi ignoruju a na přízpěvky se snažím nereagovat.
allroad napsal:
Přesně tak, ještě se mi nestalo, že by mě kontaktovalo nějaké callc. Pokud někdo nemá vyplněný profil, prostě ho nekontaktuji ani PMkem, asi k tomu má důvod zůstat v anonymitě.
Na druhou stranu bych neaktivní uživatele nemazal, ani bych nenutil nikoho nic vyplňovat. Např. na přání k narozeninám píšu jen těm, které znám a to ještě jak se zrovna dostanu na stránky.
stejně to vidím i já
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
allroad napsal:
Přesně tak, ještě se mi nestalo, že by mě kontaktovalo nějaké callc. Pokud někdo nemá vyplněný profil, prostě ho nekontaktuji ani PMkem, asi k tomu má důvod zůstat v anonymitě.
Na druhou stranu bych neaktivní uživatele nemazal, ani bych nenutil nikoho nic vyplňovat. Např. na přání k narozeninám píšu jen těm, které znám a to ještě jak se zrovna dostanu na stránky.
A to já bych je zase smazal....už jen k vůli tomu že třeba jejich nick by mohl dál použít nějaký nově příchozí. Ve všem ostatním souhlas, přeji jen těm kterým chci
http://www.zednic... http://luky2.rajc...