Já sem tam byl někdy v létě. Ne v tom lesíku, protože se tam nedalo dostat - na vjezdu byly poházené stromky (je to soukromé). Na otevřeném prostranství se teda na velkém GS moc jezdit nedalo. Bylo to hodně velké trápení. Terén totiž vypadal jak po orbě a povláčený, takže cca 10 cm nakypřený. Předpokládám, že to už slehlo tak by to asi šlo.
Upravil ripper dne 04.01.2014 18:11
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
Qwert umi i prijemny kochacky, posledni dobou Pavouk a spol maji dost bahenni choutky.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ripper napsal:
......Na otevřeném prostranství se teda na velkém GS moc jezdit nedalo. Bylo to hodně velké trápení. Terén totiž vypadal jak po orbě a povláčený, takže cca 10 cm nakypřený......
...jeli bychom na ostrých, takže nakypřené = ideál = padá se do měkého
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
ripper napsal:
......Na otevřeném prostranství se teda na velkém GS moc jezdit nedalo. Bylo to hodně velké trápení. Terén totiž vypadal jak po orbě a povláčený, takže cca 10 cm nakypřený......
...jeli bychom na ostrých, takže nakypřené = ideál = padá se do měkého
Toš to potom jo
Pak je ještě v Paskově krosová trať - tam sem si taky trošku zablbnul a na ostrých by to bylo žúžo. Je to privat, ale dá se se správcem domluvit.
http://mapy.cz/#!...s&l=15___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
To je tak na BMX. Jezdil jsem kolem na kole. To je ten Paskov lepší. Ale jak vypadá Vřesinská strž? Tam se přece jezdily Trucky. Ideální by bylo opravdu kontakt na Qwerta. Ještě je motokrosová trať v Bílovci ale pokud tě zajímají takové terény, můžu se poptat. Pár známých právě z Bílovce mají krosky a ví co kde.
Dá se tam fiknout přes lávku pod Hošťálkovicema a vlevo, nebo z spojovačky Ostr-Hluč před mostem do leva, a jsou tam cyklostesky, takže určitě tam nebudou klacky.
...vím, jen jsem to dal do mapového přehledu, aby byl komplet všeho, co znám po okolí...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Waltr napsal:
Dá se tam fiknout přes lávku pod Hošťálkovicema a vlevo, nebo z spojovačky Ostr-Hluč před mostem do leva, a jsou tam cyklostesky, takže určitě tam nebudou klacky.
Presne tak...
(zahlid jsem tam i auto s klukem a holkou, normalne tam sustili...)