Je to holátko, nemá ABS, ESA, padáky... Ale umytá je pěkně. Asi to bude z UK (marty), což znamená vyměnit světlo.
Zásada je kupovat v co největší výbavě. Co přebývá nevadí, když něco chybí je to prů*er.
Diky za odpovedi. Proc je potreba vymenit svetlo? Ma tam napsano ze to ma STK...
A jeste jedna otazka - je ABS na motorce tak opodstatnena/potrebna? Vyuzije se?
Upravil kotrlak dne 17.01.2014 13:40
O ABS se vedou dlouhý diskuze. V terénu se určitě většina lidí shodne, že je lepší ho nemít. Na silnici zase převažuje opačný názor, i když i tam se najdou výjimky. Já osobně bych bral určitě motorku s ABS.
V terénu určitě vypínat! Jel jsem v enduroškole z malýho kopečku s ABS a vůbec to nebrzdilo! Všechno najednou zhnědlo.
Upravil Dedkoid dne 17.01.2014 13:47
kotrlak napsal:
Diky za odpovedi. Proc je potreba vymenit svetlo? Ma tam napsano ze to ma STK...
Věř mi, že to je to poslední, lidi co vozí motorky ze zahraničí, mají svoje lidi co jim udělají STK i s neevropským světlem atd..
No není to tak jednoduché jak říkáš. Taky jsem s touhle myšlenkou laboroval ...docela se všechno zpřísnilo i STK. Může se stát že za 2 roky s tím na svojí technické budeš mít problém. Samosebou jsem to řešil u lidí které jsem docela dobře znal.
Je to každého rozhodnutí jakou cestou půjde.
Tak uz se mi tak moc do koupe "holatka" nechce. Jeste premyslim zda by se vyplatilo koupit masinu v Nemecku. Ale jednou jsem si prolistoval nabidku na mobile.de a ceny se mi nejak moc priznive nezdaly. Mate nekdo tip na jiny server v DE s ojetinama? Taky jsem se tu nekde docetl ze masina jde koupit na zamestnance BMW. To by me taky zajimalo.
Zkus kontaktovat Boba ten vozí motorky z DE mnoho lidí tady má od něj motorku http://www.bmwgs....lookup=285
tak koukám že Dedkojd byl rychlejší
Upravil Jarys dne 17.01.2014 14:31
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
sved63 napsal:
No není to tak jednoduché jak říkáš. Taky jsem s touhle myšlenkou laboroval ...docela se všechno zpřísnilo i STK. Může se stát že za 2 roky s tím na svojí technické budeš mít problém. Samosebou jsem to řešil u lidí které jsem docela dobře znal.
Je to každého rozhodnutí jakou cestou půjde.
To máš samozřejmě pravdu, proto jsem si na svý motorce světlo vyměnil . Já mluvil o tom, že pro dovozce není zas takovej problém najít někoho kdo mu dá technickou i s anglickým světlem nic víc.