Aldo zase si se hezky povozil , když si psal někde, že jí máš na ten sníh u nás v Ústí nad Labem chumelí už od včerejška a celkem dost. Ráno silničáři na dálnici trochu nestíhali a tak maximální rychlost byla asi tak 50 km každý si jezdil kde chtěl protože pruhy prostě nebyly
Upravil Bajlak dne 22.01.2014 13:28
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Aldo zase si se hezky povozil , když si psal někde, že jí máš na ten sníh u nás v Ústí nad Labem chumelí už od včerejška a celkem dost. Ráno silničáři na dálnici trochu nestíhali a tak maximální rychlost byla asi tak 50 km každý si jezdil kde chtěl protože pruhy prostě nebyli
Coz o to, povozil.. jenze kdyz je to nutne, v 7 rano a za jakyhokoliv pocasi, neni to az tak zabavny
No a tu zase mám já. S tím je to opravdu sranda a zábava. Pokud se mi tedy pořád neucpává. Mokrý a těžký sníh je svinstvo BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Kvuli kalamitě jsem přišel o hodinu později do práce. Za 15 minut sto metrů- musel jsem se otočit a jel po Plzeňský, jenže tam nějakej ňouma nepoznal, kde je silnice a kde tramvajový koleje a a stálo se opět a ani tramvaj nejela, protože tam právě ne zcela dobrovolně zaparkoval.
červenej Elf