Zdar Borci,nemáte někdo zkušenost s tím,že se vám na adventurovi rozsvítí kontrolka že jsou vypuštene pneu a s tím svítí stále žlutý trojůhelník s vykřičníkem na přistrojivce? V manuálu se piše něco o chybě snímání ale vím kulový...zkuste poradit,třeba se něco dozvím,při nejhorším na diagnostiku no..
Měl jsem stejný problém a nakonec po výměně snímače-vysílače na kole, přehrání softwaru se našla "uhnilá" anténa přijímače v řídící jednotce, jestli jsem to správně pochopil...
Měnil jsem pořád baterky,pořád platit přezutí a pořád dokola. Zkratoval mi ty baterky i vysráženej vzduch.. I když jsem to měl zaizolovaný a to mám něco napájeno....Nechal jsem to v Renocaru Brno odinstalovat a je to , beztakl je to tam k hovnu.. teda někdo na tom lpí, mě je to za 5000,- co stojí čidla buřt. Žádný trojúhelník se nekoná a všecko je v šolichu.
Milda_Km napsal:
Měnil jsem pořád baterky,pořád platit přezutí a pořád dokola. Zkratoval mi ty baterky i vysráženej vzduch.. I když jsem to měl zaizolovaný a to mám něco napájeno....Nechal jsem to v Renocaru Brno odinstalovat a je to , beztakl je to tam k hovnu.. teda někdo na tom lpí, mě je to za 5000,- co stojí čidla buřt. Žádný trojúhelník se nekoná a všecko je v šolichu.
Moje řeč, tohle cvičení už mám taky za sebou. Dávno odinstalováno a jsem happy
Je to kurvítko na hovno....
Pája
Přesně. Já to "donutil" naučit se ostravské BMW. Co mi řekli, tak levněji to jde odinstalovat, když máš origo alarm - te řeší jen SW. Já jej nemám, takže mi museli vyměnit nějakou jednotku za jinou + SW a bylo to. Tuším, že to stálo něco přes tisícovku.
Je fajn, kdž člověk ví, jaký tlak v pneu je, ale dávat 2x2500kč cca každé tři roky mi přijde luxus...
Když je vůle, cesta se najde