Ahoj všichni,
s motorkou teprve začínám a vybírám oblečení před letošní sezónou (snad začne brzy:-) ),tak bych se Vás chtěl zeptat, nemáte zkušenosti s moto-oblečením zn. ROCKWAY?
Přijde mi to oblečení za dobrou cenu, ale je také dobré i kvalitou? Na stránkách vidím řadu Adventure 2012 a 2013 a také řadu Concept 2013.
Máte s nimi zkušenosti třeba ve srovnání se značkou REVIT, ta je dražší, ale začínám jezdit, spíš to vidím na asfalt, než off tak nechci hned dát ranec peněz (už motorka nebyla zadarmo ), když přednosti dražšího oblečení třeba ani nevyužiju...
Díky za odpovědi a jestli máte tip na jiné značky a modely za rozumné peníze, budu rád, když se podělíte.
ROCKWAY?..tak toho se vůbec neboj Mě na ně bohužel minulí rok nezbylo, ale pořídil jsem pro baťůžek komplet a ta si jen vrní Za ty prachy..kvalita, pohodlí Je jasné že je toho mnohem víc na výběr ale jak píšeš..už motorka něco stála a tak proč na začátek valit ranec..vždyť Rockway je taky značka
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
... určitě je spousta lepších i horších hadrů ... ale myslím, že Rockway je za tu cenu solidní výběr a co se týká použitých materiálů, tak myslím, že za tu cenu super ... měl jsem adventure komplet 2012 a teď mám adventure komplet 2013 a zatím spokojenost ...
(ch)stepan
1150gs_ms napsal:
Ahoj všichni,
s motorkou teprve začínám a vybírám oblečení před letošní sezónou (snad začne brzy:-) ),tak bych se Vás chtěl zeptat, nemáte zkušenosti s moto-oblečením zn. ROCKWAY?
Přijde mi to oblečení za dobrou cenu, ale je také dobré i kvalitou? Na stránkách vidím řadu Adventure 2012 a 2013 a také řadu Concept 2013.
Máte s nimi zkušenosti třeba ve srovnání se značkou REVIT, ta je dražší, ale začínám jezdit, spíš to vidím na asfalt, než off tak nechci hned dát ranec peněz (už motorka nebyla zadarmo ), když přednosti dražšího oblečení třeba ani nevyužiju...
Díky za odpovědi a jestli máte tip na jiné značky a modely za rozumné peníze, budu rád, když se podělíte.
ROCKWAY bunda -dobrý provedení jak design,tak funkčnost i cena.
Upravil mirekf dne 17.02.2014 09:14
Ja jsem chtel jezdit v Adventure 2012, ale pak jsem zjistil, ze kalhoty jsou pro me silene teply v teplotach nad 30st.C, tak jsem sel nakonec do Coneptu 2012 a taky absulutni spokojenost, nemam k tomu teda zadne vlozky jako jsou u adventure, ale za to concept je daleko vic vetratelnej a uprimnel bych ty vlozky ani nevyuzil, kdyz je mo zima, proste si vemu mikynu a spodky... kvalita dobra, jen se mi na kalhotech stalo, jak ma concept rozepinaci nohavcice az do pasu (rikam tomu striptyzovy katata ) tak jsem pri ostrejsim padu v offu ten zip uplne rozjel, tedy od te doby jsem pridal do lekarnicky nekolik spinacixh spendliku a je to cajk... Rockway je hodne muziky za malo penez bych rekl...
Jeste doplnim: Concept2013 by mel uz mit taky ty vlozky jako Adv. Tenkrat mi to alepson Pardal rikal ze je to v planu....
Upravil petrguss dne 17.02.2014 09:14
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
.... já mám ten svůj komplet adv 2013 takly šitý " na zakázku" ... bez teplých vložek, bez membrány a bez všech vnitřních zipů ....
v zimě beru pod bundu flísku a na nohy spodky ( užiju je i samostatně a netahám s sebou teplou vložku) a když fakt prší dám nepromok, mírný mrholení nebo přeháňku jsem zatím vždy vydržel jen s tou "cordurou"
a když je drsná zima hodím na sebe nepromok i když neprší a jsem jak ve skleníku
Upravil chstepan dne 17.02.2014 09:26
(ch)stepan
Pardal řekl ze na motosalonu v Brne bude uz modelova rada 2014 tak si počkej a uvidis jestli nekecal.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já používám Rockway už pár let. Za ty prachy dobrý. Poslouží a nemusíš se bát, že když sebou flákneš, tak to nezaplatíš, že ti to někdo šlohne.......mě to vyhovuje. Přežil jsem v tom v létě středomoří, ale pro příště už plánuju dres a košily. Nebo bundu s klimoškou
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já sem už několikrát psal, že za mě Rockway ne... Pořídil jsem starší PSI a je to uplně jiná liga.
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Díky za reakce. Jak říkáte, je to o ceně a kvalitě. Taky bych rád koupil něco od např. Rukka, ale nemám na to, tak chci aspoň pro začátek něco v dobré kvalitě a za rozumné peníze, ať se na začátek nespálím.
Ahoj, ja dlouho taky spekuloval mezi Rockway, Revitt, PSI aj. Nakonec jsem poridil BUSE Adventure a nemuzu si vynachvalit! Zalezi, kolik chces investovat. Kalhoty a bunda cca 15,5tis po sleve.