Proč to dělat? Pokud tam necháš původní svody s katem a jenom vyhodíš tu přívěru, nic podstatného tím nezískáš. Možná bude snad trochu hlučnější
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
pokial viem tak ta klapka tam je iba koli plneniu noriem hlucnosti
akoze keby sa ta klapka pri nejakej nehode poskodila, resp. nejak casom pokazila tak to ma zmysel riesit ale ako bolo povedane je to nezmyselna suma za kusok nerezovej trubky
to si ceskoslovenska druhovyroba a la marselus a bubu zgustne
p.s. a vazne ma mrzi ze ten medzikus neponukaju vo viacerych farebnych variantach
p.s.2 este by ma zaujimalo, resp. nepochopil som to z toho navodu, ako zareaguje PC v motorke na to ze mu chyba jeden system
Upravil raptor dne 27.02.2014 11:24
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
pokial viem tak ta klapka tam je iba koli plneniu noriem hlucnosti
akoze keby sa ta klapka pri nejakej nehode poskodila, resp. nejak casom pokazila tak to ma zmysel riesit ale ako bolo povedane je to nezmyselna suma za kusok nerezovej trubky
to si ceskoslovenska druhovyroba a la marselus a bubu zgustne
p.s. a vazne ma mrzi ze ten medzikus neponukaju vo viacerych farebnych variantach
p.s.2 este by ma zaujimalo, resp. nepochopil som to z toho navodu, ako zareaguje PC v motorke na to ze mu chyba jeden system
Nijak. PC vyhodí hlášku - chybí přívěra výfuku, zapíše se to pouze do paměti, kterou smažeš na diagnostice, jak pojedeš na garančku.
Nicméně to druhý video používá svody bez katu a přívěru tam namontuješ zpět, takže nic nechybí.
Upravil kejda dne 27.02.2014 20:17
Ty vole, těm pašákům to de tak rychle. Já jsem Akrapoviče se svodama nahazoval vždycky skoro hodinu, a musel jsem to doklepávat gumovou paličkou...za 15 minut bych to teda nedal!!!
kejda vsak ale to sa zapise do pamate po kazdom starte si myslim.. cize je uplne jedno ci to vymazes alebo nie lebo pri dalsom starte sa ti rovnaka chyba zapise do pamati znova
ale aj v tomto pripade plati = ukazana plati
mozno to tu niekto vyskusa a vysledny efekt bude stat zato..
raptor napsal:
kejda vsak ale to sa zapise do pamate po kazdom starte si myslim.. cize je uplne jedno ci to vymazes alebo nie lebo pri dalsom starte sa ti rovnaka chyba zapise do pamati znova
Já to mám vyzkoušeno, 3 roky odpojená přívěra - tu jsem celou odmontoval a uložil do regálu v garáži, otevřené svody s koncovkou akrapovič. Chyba se zapsala asi po každým startu, ale nesvítila kontrolka diagnostiky, bylo to jen v paměti, takže mi to nijak nepřekáželo či vadilo.
Zvuk parádní a krásný zátah. Ještě pár kilo dolů, ale to je relativní, když na motku navěsíš hromadu hovadin.
raptor napsal:
Já to mám vyzkoušeno, 3 roky odpojená přívěra - tu jsem celou odmontoval a uložil do regálu v garáži, otevřené svody s koncovkou akrapovič. Chyba se zapsala asi po každým startu, ale nesvítila kontrolka diagnostiky, bylo to jen v paměti, takže mi to nijak nepřekáželo či vadilo.
Zvuk parádní a krásný zátah. Ještě pár kilo dolů, ale to je relativní, když na motku navěsíš hromadu hovadin.
kejda ten lepsi zatah odspodu bude asi tymi otvorenym zvodmi a koncovkou.. ked das dole v seriovom stave iba priveru tak si myslim ze okrem zvuku sa v zasade nezmeni nic...
raptor napsal:
kejda ten lepsi zatah odspodu bude asi tymi otvorenym zvodmi a koncovkou.. ked das dole v seriovom stave iba priveru tak si myslim ze okrem zvuku sa v zasade nezmeni nic...
Zátah - jo to je jasný. Pokud sundáš tu přívěru a nic nevyměníš, tak mi teda uniká smysl. Je tam taky proto, že motorka má hlubší zvuk. Takže jsem asi nepochopil, na co wunderlich vymyslel takovou píč*vinu
Upravil kejda dne 03.03.2014 10:48